- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szben05
tag
Jó dolog a kirándulás!
Mi ma voltunk Hortobágyon darulesen. Jó volt, csak az volt a baj, hogy már sötétedett mire megérkeztek a darvak. -
Vakegérke
félisten
Stimmt.
Ha megengeded, szaporítom még a szót.
Mikor katona voltam, egy gyakorlat alkalmával erdőben táboroztunk. Kunyeráltunk a konyhásoktól hagymát, meg sót, adtak bő kézzel.
Irány az erdő, gombaszedés. Vittem én is egy halommal, azonban a vidéki srác, aki értett hozzá, egyet kiemelt, a többit azonnal kidobta. Azt az egyet is csak azért tartotta meg, hogy lássam, amikor kettétöri, milyen szépen megkékül. Farkastinoru, vagy mi a fene volt.
Nem kaptam a gombapörköltből. -
Vakegérke
félisten
Még annyit, hogy szeretem a gombát. Pörkölt, leves, jöhet. Csakhogy...
Egyszer a feleségem rokonai hoztak egy szakajtónyit. Köszönjük, meg minden, elsősorban a feleségem áradozott, én inkább nem szólaltam meg. Szívem szerint elhajtottam volna őket a faxba a gombájukkal együtt. A családi béke kedvéért hallgattam.Mikor elmentek végre, csak ennyit kérdeztem anyucimtól: megfőzöd a gyerekeknek?
A válasz rövid volt: nem.Nem bízom a személyes tudásban, csakis bevizsgált, vagy termelői gombát vagyok hajlandó megenni.
-
Vakegérke
félisten
Nem önreklámnak szánom, de úgy vélem, hogy ez az írásom híven tükrözi, mit érzek, ha az erdő avarján tapodok.
-
vimes
senior tag
Mi a mártélyi holtághoz szojktunk kitekerni néhanapján... nem vagyok nagy természetjáró, de azért jól esik néha kimenni a természetbe, mégha nem is a vadon közepe az uticél
-
Vakegérke
félisten
Isten igazi temploma az erdő. Áhítat tölt el, ha erdőben barangolhatok, és nincs a közelben senki. Különösen a tölgyerdő a kedvencem, egyedi illat terjeng, és az őszi avar bársonyosan csitítja lépteim zaját.
Ami pedig azt illeti, az ősz a kedvenc évszakom. Talán korral jár? Én is kifelé haladok kimért időmből, mondjuk úgy, hogy az "őszömben" élek. Mindegy. Az tény, hogy ilyen színkavalkád, illatözön csak ebben az évszakban van.
-
Samus
addikt
Szép lehetett. Én nem sokat sétáltam erdőben, de ha túltettem magam azon, hogy biztos rámmászik/megcsíp egy vagy több kullancs, és/vagy egyéb bogár, rovar, ragadozó, akkor jól érzem magam a természetben, bár ilyenkor ősszel már kicsi a lombkorona (cserébe messzebb látni, és a színes levelek szebbek). A nyár közepén, mikor minden zöld és sűrű, az az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet
- Spórolós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest