- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz
Kiskokó #15200 üzenetére
Igen, igazad van. nyilván túltoltam a mondanivalómat. Én is boldog lennék egy e30-36-46 M3-mal. Tudom nem autótípus/gyártó alapján kell ítélkezni. Csak sajnos ma már ez általánosságban elmondható a BMW-ről. Én magam is ismerek egy jó pár "rendes" BMW tulajt.
Az amcsi izomautókról meg az a véleményem, hogy borzasztóan rossz vezetni őket, de számomra különlegesek. Például nagyon tudnék élni sokadik hobbiautóként egy Impalát...
Elismerem, hogy a Mercedes talán a minőség egyik csúcsa, de amint mondtam akár egy új Lincoln Navigator megtudja szorongatni kényelemben/luxusban, talán még felsőbb szintre helyezném egy S osztálytól. Tudom az egyik limuzin, a másik pedig SUV szerűség, de nehéz lenne választani egy 2 jól fel extrázott példány közül...(#15199) Wiz Khalifa Na igen, ezeket én is elfogadnám szívesen
. Úgy kell hozzáállni, hogy egyszer úgy is lesz egy olyanod amit nagyon szeretnél, ha minden szakad akkor is.
Sajnos, vagy nem sajnos semmi nincs ingyen, küzdeni kell mindenért, főleg az egyre ritkább kuriózumokért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Synology NAS
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest