Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
-
törölt tag
válasz
Victoryus #143 üzenetére
engem is evett már meg puma, és két cápa is
kb. 6 pumát lőttem le zseblámpás pisztollyalplusz egy cápát
a cápát eredetileg késsel akartam de az nem jött össze, csónakból egy lövés
hogy növeljem a staminát felkocogtam a kilátóhoz a másik oldalt meg le, lefelé beesteledett, ehhez jött még egy kis éjjeli csámborgás a végén valami kis tónál, na ez volt az 5-6 puma off
éjszakát jól megcsinálták, majdnem korom sötétben is lehet mászkálni(mondjuk ez monitorfüggő is)
a lámpás akciózás miközben vadállatok támadhatnak meg marha jó lett -
érdekességek tárháza... tehát ide is illik.
Egyébként megoldódott, makrót akartam írni a gta cheatekre, és a makrós program miatt laggolt be. Egyébként a cheatet elfogadta a játék.
De hogy ne legyen off: a painkiller az nem működik küldetés közben, de a turtle az korlátlanulImádom ezt az élő várost. Reggel simítják a homokot a strandon, napközben vízi mentők mászkálnak/figyelnek. Kutyát sétáltatnak a legváratlanabb helyeken, meg túráznak... A libegővel fel lehet vinni bicajt is, aztán mehet a downhill. De csak óvatosan, mert engem megevett egy puma miközben a panorámát néztem. És a búvárkodást még csak most kezdtem... a víz alatti világról sem feledkeztek meg. Le a kalappal
Egyedül azt sajnálom, hogy itt nem lehet a buszokkal/taxikkal/kamionokkal/rendőrrel munkát vállalni. Pedig a busz járatokat is totálisan kidolgozták. -
Flashke
tag
válasz
Mr.Csizmás #140 üzenetére
azt hiszem very high
-
kmisi99
addikt
Találtam egy glich et, nem tudom hogy mennyire ismert, ma videóztam le. [link] Egy gyorsabb kocsival biztos jól el lehet szórakozni itt.
-
.LnB
titán
Gratulálok!
Nekem is tervben van a 100% de... itt már leírtam mi a baj.
Te tőzsdéztél rendesen? Úgy sikerült?(#134) Victoryus Figyelj, ezeket a billentyűzet, hardver problémákat nagyon nem ide kellene írnod. Nem véletlenül lett ez a bejegyzés külön létrehozva. Az ilyen kommentek elkerülése végett. "Látványosságok és érdekességek tárháza "
-
Bocs, hogy egymás után 3 lett... De több óra eltelt köztük. Úgy néz ki, a Genius G265-öt egyedül a GTA5 nem szereti. A Call uf Juarez, GTA4, Euro truck 2-ben tökéletesen működik. De nem tudom, a gta5-nek mi a baja vele... Párhuzamosan rákötve a modecomot azzal nincs gondja.
-
válasz
Victoryus #132 üzenetére
Az 500.000 meglett, mert Michaelnek van ennyi, és a bankszámlán is szerepel, hogy founding crest 500e$. Azt hiszem a jachtos küldetésnél vettem fel, mikor ment a lányáért. De közben nem tűnt fel. Basszus, pedig nekem kell az a tuning műhely. Most kezdjem újra?
A billentyűzettel még mindig szívok, nem tudom miért. -
Mióta a Genius G265-tel játszok, elég fura a játék. Tegnap nem volt semmi gondom, de ma már szívat. Olyan, mintha késleltetve venné a gombnyomásokat. Vezetés közben a legrosszabb, úgy veszi nyomom a gázt, holott már régen fékezek, vagy kanyarodnék, de megy tovább egyenesen. Ez bug, vagy mi? Egyébként a vallatós küldetésnél járok.
Egyéb: az 500.000$ -árt nem találtam meg sajnos, Trevorral is néztem, a víz alatt/felett is.
-
törölt tag
bár szerintem már jártam ott frenklinnel és feltűnt volna ha találok fél millát.
nem lehet hogy csak trevorral lehet megtalálni? -
Igen erre gondoltam, de lehet nem jó helyen kerestem.En ott kerestem ahol a Frank mathers ki van írva. Ott is van móló.
Az a baj, hogy a negernek van elég pénze, de nem veheti meg a műhelyt. Aki megveheti annak nalám 68e $ van összesen. -
Az 500000$-t ami a docknál van megtalálta már valaki? Az óceán melletti autópályán, a nemzeti parkokkal szemben lehet oda lejutni.
A játékhoz adott papír térképre van felirva, uv fényben látszik.. Sajnos nekem nincs, a neten láttam ezt az infót.A nemzeti parknál milyen gyakran lehet a gengszterekkel találkozni? Az a 25e $ jól jönne még 10x, mert még mindig nem tudtam megvenni a műhelyt. A pénzszállító autó meg ritka mint a fehér holló!
Néztem a tőzsdét is, de biztosító, meg a hotel papírjai nem elérhetők. Pedig ezekre írták hogy könnyű velük keresni. -
.LnB
titán
FF7 #ForPaul GTA V: [link]
-
Bírom azokat a "küldetéseket" amikkel véletlenszerűen lehet találkozni. pl: mentem ruhát venni a hajléktalan taplónak, erre pont kirabolták a boltot. Nosza utánuk, 2000$. Vagy autót lopnak, azt is vissza lehet vinni a tulajnak, de nem adott érte semmit. Vagy egy csajt cibáltak ketten, megmentés után haza kellett vinni...
Boltot rabolni meg úgy lehet, hogy eleve fegyverrel a kézben kell bemenni, és szétlőni a pénztárgépeket. Nem ad túl sok pénzt, de jó buli. Érdekes, hogy ha már bent vagy, akkor nem engedi elővenni a fegyvert.
Frankó a hangtompítós mesterlövész puska.Syd2012 52#: én csak a benzinkúton találtam pénzszállítót, a másik helyen, a nemzeti parknál még sose. Meg út közben azon az autópályán, ami a park mellett megy. Hogy lehet ezeket kinyitni? Eddig mindig bele kellett csapódnom egy benzinkútba, hogy felrobbanjon a kocsi, és kiessen az aktatáska.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Mr.Csizmás #112 üzenetére
Fingom sincs.
Azt se tudom milyen update-t van meg milyen nincs.
Azt tudom hogy nekem a PS3-on még speciális kocsikba leltem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Wiz Khalifa #110 üzenetére
wooot
ezt nem kivették a valentin-update után?
-
mdani01
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #110 üzenetére
Kell a pínz
Ez baromi jól néz ki, ezt megnézem magamnak
-
mdani01
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #107 üzenetére
Franklinnel mentem oda 6x kb de sehol senki, majd később hátha.
-
-
mdani01
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #55 üzenetére
A 2-ik pontot megnéztem (direkt este) de csak egy autó áll ott és semmi más
-
RazoR
veterán
válasz
Mr.Csizmás #100 üzenetére
KIFFLOM!!!
-
Wiz Khalifa
veterán
Akinek szüksége van rá az megnézheti a TechTeszt-en a:
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #100 üzenetére
eljött a messiás?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest