Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
marlboromen
aktív tag
válasz hallerlaller #5290 üzenetére
Bakker, ez gyönyörű!! Csak hatalmas . Nekem ez a méret már kényelmetlen mindennapi használatra. Nyáron hova a jóistenbe tegyem? De lehet hogy téli használatra veszek egyet .
-
-axxon-
tag
válasz nexusking #5304 üzenetére
hátha így eljutsz hozzá.
jackbacsi87Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz.
-
nexusking
aktív tag
kösz, bár itt csak három hirdetése van, de az se telefonnal kapcsolatos
-
knyitogato
őstag
Gyerekek, ez egy qrvajó telefon. Vannak hibái, de itt az összes topic siránkozással van tele. Minél több minden van egy telóban, annál több lehet a probléma.
Egyedül Andris_2 (remélem, jól írom) jelenségei aggasztóak, szerintem ott biztos nyomatni kéne a szervizelést. De egyébként lakjátok be és élvezzétek. Vannak hibái, de egyébként tök jó a jelenlegi áráért.A Nexus Prime pedig nagyon klassznak tűnik, de ez már nem telefon méret. Szerintem az SGS2 mérete a határ.
-
knyitogato
őstag
Lehetne egy tokos kérdésem? Egy ilyet vennék (nem magamnak ), és a kérdés, hogy ez jó rá? A nyílások a helyén vannak? Mennyire nehéz leszedni, felrakni? Nagyon megtetszett a páromnak.
-
lord.lakli
őstag
válasz knyitogato #5311 üzenetére
Választ nem tudok adni, de megnéztem ebay-en és 30-35 $. Speednél nagyon megéri, vagy valamiért nagyon occó.
-
szponzor
senior tag
válasz knyitogato #5311 üzenetére
Ez engem is érdekelne. 9020 és 9023 között milyen különbség van a kijelzőn kívül?
-
havri1
félisten
Jo sokat irtatok, nem tudtam mindent elolvasni. A lenyeg, hogy 1. 9. 30 miuiban sem jo a letoltesvezerlo. Veletlenul nyitva hagytam, es ujabb 250mbot zabalt le par perc alatt. Igy mobilnetre hasznalhatatlan: ( Amugy irta valaki, hogyha nem korlatlan a mobilnet stbstb. Letezik korlatlan adatforgalmu es sebessegu mobilnet?
havri
-
hallerlaller
addikt
telenort mondom: ~5e/ho ért van elv, de az is belassítják ha heti 1,5gigánál nagyobb adatforgalmat csinálsz, ill van a klikk ami 1e 100mb/ho és afölött belassítják. a köztes dolgoknak nincs értelme sztem, ill ha szerencsés tarifád van kapsz a havidijba alapból vmennyi adatforgalmat.
szponzor: méretbeli különbségek is vannak, pár mm ittott és máris nemjó rá a 9020 tok.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
feka007
veterán
válasz knyitogato #5310 üzenetére
Tényleg jó, hátlap nélkül. Úgy már jó a wifi, és a GPS is. Más bajom nem is volt nekem amúgy a telóval
Remélem NFC nélküli hátlappal is ugyanilyen fasza lesz, addig itthon nyomom csupaszon, elvitelre meg N85.knyitogato: Biztos jó rá, de eBayen pár $-ért utánadvágnak ilyet, nálunk ezekkel a kis cuccokkal a rablás megy
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz knyitogato #5318 üzenetére
Hát én nem tudom milyen tok kell, de itt van műanyagban harmadannyiért. De ha az tetszik, akkor ok
-
Slukkica
őstag
A T-ré-nél 3600er vettem én előfizetve 4 GB-ig gyors majd lassított korlátlan netet. Asszem most 4e-ért adják.
A megoldás a Letöltéskezelőre, miui 1.9.30 alatt:
2 módosítás a biztos:2. a build.prop file-ban a következőket kell tenni a /system-ben:
ezeket kell átírni:
ro.build.description=soju-user 2.3.5 GRJ22 121341 release-keys
ro.build.fingerprint=google/soju/crespo:2.3.5/GRJ22/121341:user/release-keyserre:
ro.build.description=soju-user 2.3.6 GRK39F 189904 release-keys
ro.build.fingerprint=google/soju/crespo:2.3.6/GRK39F/189904:user/release-keys₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
szucsi
őstag
sziasztok, CM7-es van fenn legfrissebb nightlyval, sokat telefonálok. Ma 4x fagyott le a telefon, kizárólag telefonálás közben.
1) hívásfogadás: felvesz, vonal néma, fagyi
2) kihangosító: fagyi, aksi ki-be
3) hívásindítás, fekete képernyő, aksi ki-beemellett napi legalább 1 reboot, pinkód ablak figyel, ilyenkor, ha nem veszem észre, nem vagyok hívható. Sim csere megvolt, párom telója ugyanez a típus, ugyanígy CM7, ugyanezt csinálja, ebből gondolom, hogy nem egyedi készülék hiba, hanem a szoftverben van valami szar.
Valaki írna valami okosat?
köszi!
-
szucsi
őstag
válasz hallerlaller #5324 üzenetére
hát ennél azért árnyaltabbnak gondoltam a dolgot, ha naponta jön ki frissítés egy szoftverhez, azt gondolná az ember, hogy az a telefon alapfunkcióját (telefonálás) tekintve legalábbis használható. Van egy rakás dolog, ami a gyári romban nincs benne, csak akkor rakom vissza, ha nagyon muszáj. Hátha valaki szoppant még ilyen hibával.
van valakinek hasonló, telefonáláshoz köthető fagyás problémája akár CM akár gyári szoftverrel? + reboot, random pinkód ablak figyel még valakinél?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Próbaképpen csináltam egy gyári visszaállítást tegnap, hogy megnézzem a Market hajlandó-e jelezni nekem a frissítéseket. Direkt nem raktam vissza app-okat Titaniummal, inkább leszedtem pár ingyenes programot gyorsba, amik ma reggelre szerencsémre frissíthetőek lettek. Persze, hogy nem kaptam értesítést erről...
Csak engem szívat ez a hiba, vagy vannak mások is rajtam kívül?
Ha nem lenne vásárolt app a fiókomban gondolkodás nélkül csinálnék új fiókot, de így ki van zárva... Szerintem a fiók nem tetszik neki valamiért... :S -
Dzsuri89
őstag
válasz mgTerminator #5328 üzenetére
Ez olyan szindróma nálam, mint nálad a wifi.
Tudom frissíteni manuálisan, szóval nem a frissíthetőség hiánya a bajom, hanem, hogy ez a bizonyos szolgáltatás nem működik megfelelően.
Kíváncsi leszek én arra a pár napra, csak ne hogy akkor jelezzen, mikor eladom, mert pár év múlva lesz... -
hallerlaller
addikt
CM7-nél pont emiatt hogy naponta frissítik sajnos előfordulnak ilyen elbaltázások is, ezért kell megvárni míg a szakácsok egy stabilabbnak gondolt verzióból főznek valamit, belerakják gappsot satöbbi, sz0pk0dtam én is vele bléden anno.
miuinál előfordult nekem mikor felraktam még júliusba utána egy héten belül volt pár reboot, pont ahogy mondod kérte a kódot, de mivel heti 1 frissítés jön belőle ezért kevesebb az ilyen baki, azóta nem is tapasztaltam.
gyári rendszernél pedig nem szabad ilyennek előfordulnia.Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
DonMedve
addikt
Nekem is volt problémám vele.Nem kell azonnal updatelni ha jön valami.Én ROM managerbe szoktam figyelni,mennyien töltik az adott rilízt,és miket írnak róla,ennek megfelelően frissítettem.Tedd fel az utolsó stabil verziót és csak akkor frissíts,ha bevált az adott update másnál.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
zsolty28
tag
Sziasztok!
Ezennel beléptem a Nexus S tulajok táborába
Volt már androidos telefonom (SGS, Acer S100), szóval nem újdonság annyira ez most nekem, de viszont nagyon kellemesen csalódtam a telefonban, mind kialakításilag mind pedig kijelzőileg.
Lenne egy kérdésem: Van egy NFC menüpontom. Én eddig azt hittem, hogy az csak az i9020-ban van ?? Ez most akkor nem csak valami "demo " jellegű valami, fogom tudni majd használni fizetéskor?
Egyetlen dolog szomorít csak el a telefonban, méghozzá az, hogy nálam sem tölt fel 100%-ra vagyis pont ez az, hogy nem tudom, hogy most valóban nem tölt fel, vagy csak rosszul jelzi? Mert reggel 6-kor ránéztem 95%-ot írt úgy, hogy este 10 órától volt fent a töltőn. elkezdtem e-maileket nézni, meg böngészni, erre látom 5 perc múlva 97% aztán 98%-ra feltornázta magát de tovább már nem. Ez volt tegnap reggel, azóta meg még nem volt töltőn újra, még nem merült le, pedig tegnap este eléggé sok mindent letöltöttem market-ból.
Új Letöltés - A friss hírek és letöltések paradicsoma: https://ujletoltes.hu
-
lord.lakli
őstag
válasz zsolty28 #5339 üzenetére
Az akku sajna ilyen. Van marketes progi, amely használatával majdnem 100%-ra töltöd, de az egy vicc. Folyamatosan megy a kijelző, kicsit terheli és úgy fentebb megy a töltés. Te is pont ugyanezt csináltad reggel amikor e-maileztél.
Az NFC nem demo, valódi, csak sajna nem tudod ide haza használni. A kártya szolgáltatóknak kell a googlival megegyezni, hogy a walletbe bekerüljenek. Jelenleg első induló is csak a cib kártya lesz, de szerintem magyarral sem fog menni. Hivatalosan nem is éred el a walletet az EU-ban, csak az USA-ban. De alkalmas a telefon fizetésre, csak nincs lehetőség, hogy valódi kártyát tegyél mögé. Reméljük ez is változik majd idővel, csak az a kérdés, hogy mikor. -
mgTerminator
veterán
Felraktam ezt a MIUI-t, de miért van az hogy random újraindul? Mostmár egyre gyakrabban…
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
nexusking
aktív tag
Ha szervízbe viszem, azt ingyér adják? Ha hardvert cserélnek akkor is?
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Ezt most a routertõl legalább 30 m-re írom wifin keresztül a kertben a hátlap nélkül
-
mgTerminator
veterán
válasz feka007 #5347 üzenetére
Lent a ház előtt nekem is rácsatlakozik, meg be is jön a kugli, de de 5 méterre a szobámban már 2-3 percenként megszakad... Dropboxba nem tud feltölteni 8 óra alatt pár 100 megát... Az msn állandóan megszakad. És mindez a routertől pár méterre.
havri1: Jóhogy volt... wipe nélkül csak FC-zett egyfolytában.
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #5348 üzenetére
Nálam 4 napja online a miui, teljesen jól megy. Nem tettépl alá más kernelt, nem húztad a cpu/gput?
havri
-
feka007
veterán
válasz mgTerminator #5348 üzenetére
Nekem hátlap nélkül majdnem olyan, mint az SGS2. Remélem az nfc-tlen hátlappal se lesz gyengébb. Ezzel az nfc-vel valamit nagyon benéztek, mikor tervezték, nem is tudom kinek van szüksége arra egyáltalán
Egyébként most csupaszon, mindenféle progi nélkül a 2.3.6-tal rohadt gyors most a teló. A Launcherpro-val 40 mp volt a betöltés, ezzel pár pillanat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest