Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Érdekes egyébként, mert nekem volt, hogy egy plcika se volt és gyors volt az internet, tegnap viszont siófok cokeclubbon a vodás wifinet nem ment, illetve elöször még igen, aztán már nem..
Itthoni routerrel jó, utaztam nemrég távolsági buszon, azon is jó volt, mig itt ahol lakom a város ingyenes wifije megint nem jó..
Nem tudom mi alapján nem lehetnek ezek jók. Valamit be kell még állítani vajon?
Egyébként ami wifinetek nem jók, azoknál is látszanak a pálcikák, de nem zöld! Ha zöld akkor van rendesen csatlakozva és van internet. Én legalábbis igy figyeltem meg.„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
BoB
veterán
Igen, olyan hátlapot vettem amilyet kali8n belinkelt.
Következő rendelésem egy3300mah-s akksi extra vastag hátlappal. Majd arról is írok meddig bírja.
Meg hogy jó-e a hátlap mérete mert külön i9023-hoz nem találtam
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
dobost
senior tag
válasz kali8n #24066 üzenetére
Én is nézegettem, köszi.
Céges teló, úgyhogy nem feltétlenül ér meg ennyit. Ha szervizben kell csináltatni, akkor ott tényleg 20-30at nyúznak le az emberről.
Mostanában egyébként is szívesen látnám a földön darabokban, nagyon hajlamost beakadni. Nem 4.X-re tervezték ezt a vasat, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest