Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz maj-viktor #25 üzenetére
Ha odaírom a végére kitől van akkor is az lenne, hogy ez egy reklámposzt. Azt hiszem nem is egyezik a Logout alapelveivel ennek megjelölése.
Eredetileg lett volna egy bemutató és egy teszt de végül úgy döntöttem, hogy mélyebben bemutatom a Git2-t és néhány összehasonlítást beleteszek az Elite-tel. Ezt inkább referenciának szántam, nem mindenre kiterjedő összehasonlító tesztnek.
Nekem az volt a célom ezzel az írással, hogy én mutathassam be először szélesebb körben Logout-on a márkát, aztán ki-ki eldönti, hogy mit gondol róla, az már nem az én dolgom.
Külföldi fórumokon, és youtube-on bőséges anyag áll rendelkezésre az értékeléshez.
Én is betettem számos felvételt a cikkbe, melynek egy részében egyszerre forgattam az 5000x-el automata beállításokkal közös tengelyre mountolva, máskor pedig a Git2-vel önállóan is. Érdekelne az olvasók részletesebb véleménye is a felvett anyagokról.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest