- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép igen részletes teszt!
Gondolkoztam még amikor egy antituning 955BE-m volt hogy váltok fx-8xxx szériára de lapot kellett volna cserélnem, így maradtam inkább egy átlag x6-nál (1090T) ami feszemelés nélkül megy 4Ghz-et. Lehetne extra feszel hajtani 4.2-4.4-en (vizezve van) de nem éri nekem +50-100w-ot párszáz mhz.Te aztán komolyan veszed a tuningot. Az én lapom ennél jóval butább, olyannyira hogy biosból alig megy a tuning, nekem csak a szoftver a megoldás. Nekem annyiból állt a tuning hogy kikapcsoltam a C&Q-t és Windows alatt Phenom2MSR tweaker-el átírtam a legelső P-statet szorzóját 20-ra ami elvileg a turbó lenne de összes magra érvényes ha fut a progi. Se fesz, se LLC se semmi, ramok 1600-on instabilak 4 modullal, csak 1333 hajthatom. HT és NB/L3 szorzó biosban autómatán 11x (2,2Ghz). Feszek mind gyárin (nem auto-n) biosban.
Az elég gáz hogy nagyon fölélőtt az AMD a feszekkel. Nálam 1,2v a 800mhz a Pstate gyárilag ami nem kicsit horror. Türelmem nem volt még állítani hogy mennyin stabil.
Ha belefutok egy FX-be akkor mindenképpen alapnak tekintem a cikkedet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate