- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
-
Szabtom
senior tag
Hát az Enter billentyű nem kicsi.

-
Kobe
veterán
engem inkább a sonyk érdekelnének. Az eddigi tapasztalatom az, hogy a legjobban összerakott darabok sonyk. Igaz, van lötöyögő tápcsati most egy szériánál, de a 13-14 colos gépeik olyan minőségben vannak összepakolva, hogy keresve sem lehet rajta hibát találni. Egyszerűen érzi az ember, hogy ott bizony nincs üres hely a fedél alatt ahol volna minek lötyögnie, kopognia. És sajnos ezt tudják ők is, és érzékeltetik az árakon

-
A kicsi géppel szerintem nem lesznek melegedési problémák, ott egy jó kis alacsony fogyasztású platform került a házikóba. A 15-ös már kérdéses. Én a 15-ös házban lévő ilyen bika hardvernek a létjogosultságát is megkérdőjelezném. Viszont a Sony meg képek alapján nekem picit túlságosan " műanyag "
Persze meg kéne tapizni, és akkor sokminden eldőlne
-
k.
őstag
Sajna az MSI nem egy nagyon minőségi termékeket gyártó cég. Fejlesztenek rendesen de amit megcéloznak az ekkora termelés mellett nem lehet minőségi. Ugyértem persze vannak jó darabok, szériák de az átlag az nem túl jó. Gondolok itt a játék szériájukra ami amellett hogy ronda amellett próbám alapján ugy melegedett mint egy régi orosz tv. PEdig csak fél órát nyomkodtam. Mi lehet egy egész nap után. Ez van olcsón ne várjon az ember minőséget....
-
^Clown
addikt
Az MSI megint beleesik a szokásos csapdába, hogy a gyenge minőségű és nehezen hűthető házaiba belepakol erős hardvereket. Mi lesz ennek a vége? Sok meghibásodás, durva melegedés, és sok sok kitépett hajszál a userek részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy s21+ 5g
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest