- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
Nem. Az a hülye, aki fiatal felnőttként megnézi a felvételi előtt, hogy jelenleg mennyit keresnek a pedagógusok, és kb. mi várható akkorra mikorra elvégzi, és ennek utána csodálkozik, hogy az igénye nem találkozik a valósággal.
Ideje felébredni, az ember nem mindig abból él meg amit szeret(ne) csinálni.
Viszont, ahogy előbb írtam, az önképzés mindenki számára járható út. Soha nem késő. Aki csak ül, és arra vár, hogy majd az állam jól megfinanszírozza, az csalódni fog, lásd topicgazda. Tenni kell önmagunkért.
Írtam a különórákat, amire a fiam jár. A kilincset egymás kezébe adják a szülők, nem kevesen vannak nála, napi 3-4 minimum. Számolj utána, hogy mennyi az annyi. 4 óra alatt többet keres így, mint én egész nap. Nála se hallottam még, hogy probléma lenne az anyagiakkal. Persze, tesz is érte, és nem mástól várja a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest