- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Ezt a felső kategóriás dolgot én sem értem... itt tényleg majdnem mindenki leragadt a CM-nél. Még ha a P183-ra vonatkoztatnák a felső kategóriát, de az meg ennél is drágább...
Amúgy tőlünk nyugatabbra 100 euró körül megy, ami most az erős forint miatt mindjárt barátságosabb, és persze a tengerentúlon 100 dolcsi...
-
kerelo
aktív tag
Jó ez a ház.nem értem hogy az emberek 90%-ban a CM-nél ragadnak le.Ez a ház is felső kategória,és pl mitől jobb egy 912plus ettől?Abban kb hetenként porszívózni kell,mert annyira gyűjti a port.Csatlakozom az előttem szólóhoz.A P180-nál is jobban be jön, nekem is.
Az a ház a kábelelrendezésben elvérzik.És alaplapi kivágás sincs a CPU hűtőnél. A Fractal Design Define R3 jól átgondolt.minőségi ház.Mondjuk a 30 egy kicsit szerintem is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest