Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz galervin93 #253 üzenetére
Grillo hogy bírja a fák hiányát?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nem tudok menni, majd legközelebb.
-
vendingo
veterán
válasz Steady74 #182 üzenetére
Nem lenne potya, motoroznék egy jót, csak 4 óra 20 perc az út. :)
Megnéztem a beosztásom, azon a héten 1 napot dolgozok pont 28.-án. Próbálok szabit kérni, de sanszos nem jön össze, minimum 1 hónapra előre jelezni kell a kérelmet. Majd próbálkozok, hátha összejön.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Ha szabad leszek, és jó idő lesz, akkor megálmodom, hogy lemenjek-e hozzátok motorral. Kocsival nem vállalok ekkora utat.
-
vendingo
veterán
Nekem sokat kéne utaznom, így kihagyom. Nektek jó horgászatot.
-
vendingo
veterán
Át is kell keresztelni púpos tó helyett horpadt tóra.
Horgászat szempontjából a nap vesztese én voltam. ~7 órán keresztül mozdítás se volt, végül fogtam 2 db 10 centis kárászt, meg egy keszeget. Akasztottam egy gyönyörű halat, de a hermanyitól kapott előke szakadt, mint kiderült Steadytől kapta még évekkel korábban. :D
Minden praktikát bevetettem, még Döme pizzát is ettem, de az se segített.
Reggel nagyon hideg volt, délután meg napszúrást kaphattam, mert most is alig élek.
Jókat beszélgettem, nagyon jó volt a társaság.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Megérkeztem én is, hulla vagyok, nagyon elfáradtam a próbálkozásokban. :)
Nem csalódtam a társaságban, jó hangulat volt.
Biztos emlegetve lesz még ez a nap. Ennyi halat már rég fogtam.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nekem van 3 tekercs előkemadzagom. 0.06 fonott, 0.14 mono, 0.13 fluoro. Van kosaram, ólmom, horgom, kapcsom, forgóm is, ha valami kéne. Hozd azt amit terveztél, a maradékot kipótoljuk.
Ha arról van szó, még meg is kötöm neked, vagy majd az államtitkár, had gyakoroljon. :)
Egy zacsi etető plusszom is van, csoki narancs. 100g hiányzik belőle.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Steady74 #123 üzenetére
Köszi, jó lesz nekem a mostani mh. Remélem lát végre valami normális halat.
Annak ellenére, hogy mh, finom kis pálca, csak jobb szeretem a light dolgokat.Grillo. Szó se lehet róla. Adok rá egy orsót is, használd csak, jó buli lesz. Nem panaszkodásból írtam. Vagyis de, mert nagyon bíztam benne, hogy időben megjön a supera.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekem meg nem lesz mivel pecázni. Új bot otthon, régi nálad, frankó csalik, aromák, etetők szintén otthon. :)
Van egy MH botom, majd azzal operálok valahogy, úgy se látott még hozzá méltó halat. Valahol a ládában kell lennie xxxl kosárnak hozzá. :)
Fehérváron voltam boltban ott vettem pár apróságot, persze olcsó pontymatrac nem volt.
Én holnap úgy is inkább a társaság miatt megyek, horgászni otthon is tudok.Steady: kéne valami türelmi idő, hátha még valaki befut. Mikor induljunk át a tóra?
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
3/4 7 fele elvileg én is ott leszek, de 7-ig mindenképpen oda szeretnék érni.
-
vendingo
veterán
Ha valaki holnap normális kaját szeretne enni: [link]
Legutóbb is innen ettünk.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Elolvastam a szabályzatot.
Asszem én gondban leszek, mert nincs pontymatracom.Van esetleg valakinek kölcsön egy pontymatraca?
FireFox majd a szigetre ül, ott csak elfér majd. Mehet vele Grillo is, ott sok fa van.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #61 üzenetére
Remélem a tavalyi helyen leszünk. Keskeny volt, de nem vészes. Látszik, hogy te nem szoktál stégen pecázni, mert egy stéghez képest hatalmas hely volt. :)
Nekem csak a nagy távolsággal volt gondom, sokat kellett cipekedni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Én már készülök. Ládában rendet raktam, előkék megkötve, kocsiba bepakolva. :)
Holnap már Sz.fehérváron leszek, hogy szombaton időben érkezzek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Mi lenne, ha 7 kor lenne tali a boltnál?
Kaja hogy lesz? Megint rendelünk pizzát?
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #45 üzenetére
Szerintem a boltnál talizzunk, de akár lehet az is, hogy a tónál. Én fehérvárról megyek, nem gond a 6-os érkezés.
-
vendingo
veterán
válasz FireFox1996 #41 üzenetére
Az egy dolog, hogy jobbat írnak, de az nem garancia, hogy az is lesz. A másnapot nem tudják megjósolni, nem hogy a jövő hetet.
-
vendingo
veterán
Rossz idő esetére mi a terv? Eső, szél...
-
vendingo
veterán
Néztem, árban nem drágább, mint egyéb márkás kaja. Amit eddig használtam is 1000-1200 ft volt 0.8-1kg. Bevásárolok, igaz ahonnan rendelem ott nem nagy a választék. A 3000-et kedvelem, de annyira kieső helyen lehet kapni a városban, hogy ritkán jutok hozzájuk. Amúgy a dechatlonos kaják váltak még be.Az olcsó Timár meg 1 év alatt penészes és büdös, állagát meg hagyjuk, kukorica az egész, olyan mint a disznótáp.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Kinéztem én is 1-2 takony botot. Ha végül veszek egyet, akkor 30 méteres körzetembe mindenkit összeszedek.
Még filózok, hogy bele merjek-e ugrani, mert a fertőn azt nem fogom tudni használni a hínár és a nagy távok miatt.
Amúgy majd foglak keresni kaja miatt, te biztos ismered őket. Az idei szezont ezzel akarom tolni. (Van Den Eynde).[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Megyek! 3 hét szabin leszek, ami azt jelenti, hogy bármikor behívhatnak. Stipistopi sziget előtt ahol legutóbb is voltam, kis botokkal nem tudok távolságot dobni. Elvileg addigra lesznek új botjaim is, amiket ott fogok próbálgatni. Szállást már intéztem fehérváron, így onnan tudok valakit vinni, ha fuvar kellene.
Steady, ha a talicskán marad még hely, akkor szívesen társulnék, tolom is ha kell.
Kaját gondolom megoldjuk mint legutóbb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest