Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz Cifu #61 üzenetére

Teljesen igazad van, optikai kimeneten már jó hangja van egy Realtek chipes hangkeltőnek is.
    Azt viszont te is tudod, hogy PC-s hangrendszerből nem igazán van optikai bemenetes (Logitech Z Cinéma, Z-5500, Creative MW 250D meg egy régebbi 6.1-es, talán az Altec-nek is van).
    Aki pedig erősítőt (digitális bemenettel) vesz és normális hangfalakat, az már nem olyan videót fog nézni, amiben a hangsáv AAC-be van tömörítve és sztereó... Nyilván ők Blu-ray-t néznek vagy Audio DVD-t hallgatnak (és egy darab olyan mp3 nincs a gépükön, ami 320kbps alatti tömörítésű, vagy nincs is mp3-uk...:) ).
    Megjegyzem, nálam az Audio DVD hangzása mindent visz és én a fölött már nem hallok minőségbeli különbséget. Audiophile rendszerhez sajnos még nem volt szerencsém, de nagyon szívesen meghallgatnék egy modern csöves erősítőt egy milliós értékű hangdoboz (direkt nem hangfalat írok) párral.

Viszont legtöbben nem használják az integrált hangkártya optikai kimenetét, csak az analógot. Az pedig valljuk be, nagyon zajos.

Azt hiszem kiszedem azt a mondatot. :B Kiszedtem...

3aTi3: ...hát még ha tudnád milyen öreg vagyok...:U :D Igyekszem normális ember módjára kommunikálni, észérvekkel alátámasztani a mondanivalómat.

Új hozzászólás Aktív témák