Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    félisten

    Na, végre itt vagyok. Nem volt egyszerű megtalálni a topicot, de sikerült.

    Tegnap sütöttem készre a második pizzát, ami a jégen várta sorsának beteljesülését.
    Azt már tudtam, és látható is, hogy alig van rajta valami. A sajt hiánya nem érdekel, nem szeretem. Viszont tettem rá paprikás szalámit félbe vágott szeletekben, és amit a múltkor elfelejtettem, bőségesen telenyomtam csípős ketchuppal.
    Irány az előfűtött gázsütő.

    Előzőleg közel húsz percig sütöttem, soknak bizonyult. Okulva a dolgon öt perc után percenként lestem rá. Kilenc percnél "bizsergett" a feltét, és bár testszínű volt a tészta, kiszedtem a sütőből.
    Jól döntöttem.
    Egy perc nem telt bele, a széle enyhén barna lett, és kellemes illat volt érezhető.
    Négyfelé vágtam, nyúlt az a kevés sajt, amit nem sajnált róla a gyártó.
    Szóval előfűtött gázsütőben kilenc perc az ideális sütési idő.

    1., Legközelebb tényleg pörköltöt, vagy valami drasztikus tuningot teszek rá. Soványka az eredmény.
    2., Teszek majd rá hagymakarikákat is, meg fokhagymát is aprítok rá.
    3., Aki ezt erősnek értékeli, annak fogalma sincs arról, hogy mi nevezhető erősnek. Enyhén csípős, nem több. Sebaj, a következőre rámorzsolok néhány macskapöcsű paprikát.

    Este benyomom a maradék két szeletet, aztán ha a Lidl felé járok, talán veszek utánpótlást. :)

Új hozzászólás Aktív témák