Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    félisten

    válasz Vakegérke #46 üzenetére

    Na, tegnap debütált a kaja.
    A tepsibe alufóliát tettem, arra meg a pizzát. Benyomtam a maximumon előmelegített sütőbe, adtam neki közel húsz percet. Majdnem sok. A széle odakapott, de amúgy rendben, és nem ragadt le.

    Nos, némi csalódást érzek.
    Először is nagynak nagy, de vékony, mint egy kartondoboz lapja.
    Másodszor (bár tettem rá karikára vágott debrecenit,) szegényes.
    Harmadszor nem értem, hogy ezt miért tartjátok erősnek. "Haragos" ketchupot nyomtam rá, mégsem volt fickós.

    Van még egy a jégen. Ha rá kerül a sor, fel fogom turbózni pörkölt maradékkal, vagy bélszínroló karikákkal, vagy bármivel, hogy legyen is rajta valami.

    Adódik a kérdés.
    Tényleg ilyen vékony, vagy én hibáztam? Talán meg kellett volna várnom, míg felenged?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés