- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
..remélem, amikor megdöglik, csak ő lesz az egyedüli, aki így jár..
-
nincsisbéla
aktív tag
Hmm, jó videó a Grúz közlekedési morálról... Érdekes nézni, hogy hogy figyelnek rá, húzódnak előle. Nálunk kb a motorosok-robogósok szoktak így cikázni az autók között délután 4 után a hungárián... Az biztonságosabb?
Mindegy, öljük meg őket is!
Tarkólövés!
Utána trancsírozzuk szét őket, csak úgy viccből.
Amúgy nem vagyok agresszív.
De gép előtt kőkeménynek érzem magam. -
Sanchez638
addikt
Ilyesmi nyáron is el akart ütni Balcsin, de úgy voltam vele, hogy a következő kanyarnál majd felborul, amilyen hülye...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezzel nem az a gond, hogy ön, hanem, hogy közveszélyes. Nemhiába mondják az öregek, nem téged féltenek, hogy az árokba hajtasz, hanem, hogy mások hülyeségét nem tudod kivédeni. Ebben nagy igazság van, lásd a példát.
(#8) hoffman_
Igen, kiválóan alkalmas a vezetési tudás tesztelésére a versenypálya, pályanapok stb. Én is voltam Opel találkozón, kibéreltek egy napra egy kisebb pályát, aztán uccu neki.Az az érdekes, hogy gyakorlatilag nem is dudálnak rá.
Sőt, még a neve (illetve egy név) itt ott van a leírásban.
-
Ice!?
őstag
most akkor ez most csak szerintem nem menő ez?
-
hoffman_
nagyúr
Ezt pár hete töltöttem fel, volt is szó róla itt valamelyik blogban. Mindamellett, hogy tényleg nagyon profin vezet, fel kéne kötni az ilyet.
ui.: Ja igen, deja vu a videód.
-
föccer
nagyúr
Az út széli árokba térdre vele és helyben tarkólövés.
üdv, föccer
-
Kommy
veterán
Remélem elveszik az ilyentől a kedvét. Az autó tökéletesen azonosítható a videóból.
-
lapa
veterán
válasz
Coccolino_O #2 üzenetére
hát azt, hogy "jól tolja mosolygósjel", látod.
-
Coccolino_O
őstag
Mások testi épségét veszélyezteti. Vajon mit is gondolhat erről az ember?
-
Vakegérke
félisten
Kérdés az, hogy hány embert öl meg, mekkora kárt okoz, mielőtt meghal.
Szerintem az ilyent egyrészt meg kell büntetni, másrészt száműzni az emberek közül. A barom enyhe kifejezés vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Youtube videó!Ti baromnak vagy barom királynak...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest