Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klinsi
csendes tag
vannak progik, amiknél kitétel, h ne legyen visszafejthető. sztem ez is egy ilyen, így a GPL-t nem is értem...
Uristen!! Már miért kellene titkosnak lennie? Ebben csak olyan számítások és képletek vannak, melyet hozzáértők kiolvashatnak a jelenleg hatályos jogszabályokból!
Nem hiszem, hogy a különböző % számításokra a fejlesztő feltalált új fajta % számítást, amit szabadalmaztatott és most védeni kellene...
Ha valaki a forrás láttán próbál csalni és mahináltan beküldeni bármit, ahhoz meg szerintem nem kell a forrás sem, ha akarom megy az anélkül is (max megvágnak ha rájönnek, vagy nem tudom mi történne).
Ez az egész megint tipikusan magyar. Köszönjük.

-
ngabor2
nagyúr
oké, ne legyen gpl-es, mert valaki belenyúl, belemódosít, adót csalhat. de az hadd legyen már elvárás, hogy működjön. ne csak elinduljon, ne csak mojoljon, ne "jól is lehet csinálni, ha épp van hozzá kedve" módon működjön, hanem mint egy rendes program. hány éve is létezik elektronikus adóbevallás? legalább 3. és azóta nem bírták rendesre megcsinálni? mit csináltak addig? vagy váratlanul érte őket, hogy jééé, jövőre is kell adózni? a törvények elég korán kijönnek, hogy kényelmesen hibaszegényre megcsinálják (nem hibátlanra, azt úgyse lehet). de semmi komoly fejlődést nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest