Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Ellenőrzés: enek hibája nem is szerepel a "crossplatform" abev kritikájában. Akkor most?
Már megint. Biztos megleplek, de a nyomtatványkitöltő program feladata pontosan az, amit írsz, hogy gond nélkül települjön mindenféle oprendszer alá és ott biztosítsa a nyomtatványok kitöltését. Meglepő mi? A nyomtatványok és a hozzájuk tartozó ellenőrzések pedig a nyomtatvány fileokkal jönnek. Ez eddig is így volt, ha hibás volt egy nyomtatvány, nem jött ki új abev verzió.
3-12: olvasd vissza amit írtál legelőször! Arra hivatkoztál, hogy persze hogy bugos most az abev, mert most jelentek meg az adótörvények. Én meg rávilágítottam, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Most már értheted mi az a működőképes program. Újabb példa: A 0753-A lap 10. sor, b oszlop. vörös betűs szövege rálóg az entry formra. Na ez a program hibája. Vagy a formátumé, de az meg ugye a programhoz tartozik jelen esetben, tehát goto előző mondat.
Vagy: Nem működik a vágólap, és egy be nem fejezett adatbeviteli mező tartalmától búcsút vehetünk, ha másik alkalmazásra váltunk majd vissza. Na ez sem éppen a működőképes program jellemzője.Szeretem az ilyen megjegyzéseket, amik látszólag csak úgy jönnek. Megnyugtatlak, fizetek adót
Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy "én pénzemből..." volt a dolog, ezt (de szvsz a te verziódat is) pedig akkor is jogosan mondhatnám, ha egy fillér adót sem fizetnék, hiszen az állam bevétele mindenki pénze, nem csak az adózóké, mindenkinek joga (és olvasatomban kötelessége is) van számon kérnie a felhasználást.