- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
decibel
aktív tag
Nem rossz nekem tetszik a design, az árával meg versenyképes. A 2 kiló nem okoz problémát asszem
. Olcsó hibrid tabletpc-t nehéz találni ennél lejebb már csak a vye s18 van talán, de az már olyan kicsi, hogy jegyzetelni sem lehet rá normálisan.
-
törölt tag
csak nekem tűnik soknak egy 12.1" tablet (bocs, convertible ;-) )-től hogy 2.1 kg? 13.3"as Lenovo X300-as simán belefért 1.5 kg-ba ... ha ezt kell állandóan kézben tartani az biztos nem kellemes ...
... látom .mf megelőzött...
-
Stoto
tag
Senkinek sem tűnt fel, hogy kísértetiesen hasonlít egy dell insipironra?
-
.mf
veterán
>>"A Lightpad 1250 képében a Tarox egy 2,1 kilogrammos „kétéltű” notebookot dobott piacra. "
Ezt úgy írjátok, mintha most találták volna fel a spanyolviaszt...Az ára nagyon jó, viszont a tömege, az akkus üzemidő, a fekete-fehér dizájn már annyira nem tetszik... Még mindig reménykedek az Atomos convertible-ben...
-
ronaldo
őstag
Akksi
-
student
őstag
félig notebook félig ebook
olpc2 -
orbano
félisten
válasz
durkonorbi #1 üzenetére
Hivatalosan ez "convertible", a sima tablet PC nem jatogatható, és nincs rajta billentyűzet.
-
doc
nagyúr
nem is veszélyes az ára...
-
durkonorbi
tag
Hmm ... miért félig táblapc ...
Nem inkább ez egy tábla-pc
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest