Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ebben a topicban mindig csak azt állítottam, hogy egyik platform sem biztonságosabb a másiknál, erre Te előjöttél a shellshock-kal, a másik fórumtárs azzal, hogy véleménye szerint a WP mindegyiknél biztonságosabb és catroot még mindig nem is érti a mondanivalóm lényegét.
catroot: érdekes, évek óta droidozom, nem voltam, vagyok vírusos - legalábbis a jelenleg elérhető információim szerint és ez igaz a droidot használó ismerőseimre is. Vannak lehetőségek arra, hogy az ember ezt kivédje és nem is túl bonyolultak, nem kell hozzá biztonsági szakembernek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest