Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
a Corsair online boltjában jelenleg elérhető 850 wattos modell esetében 15, a 750 wattosnál pedig 25 (!) euró a fehér festék ára.
Erre már direkt ráklikkeltem, hogy ezt hogyan kell érteni és sajna szó szerint. Először azt hittem, hogy fordítva írta a cikk írója, de még az sem.
Gondlom átlagoltak, vagy nem tudom. (A "sima" fekete modellek között pontosan 20 eurójó a diferencia, ezért lett az egyik 15, a másik 25-tel több. Az persze megint más kérdés, hogy ugyanannyi festék kell mind2-re, szóval érthetetlen a különbség, de legalább jól hangzik.
)szerk: hogy a vitához is hozzászóljak... Én sem tennék fehér tápegységet a szgházba. Akkor már a régi, jó öreg fémszínt kérném vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)