- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz magmakocka #30 üzenetére
Nemnem, az csak egy kiegészítő. Okés, próbáld meg!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
magmakocka
aktív tag
válasz csabyka666 #29 üzenetére
Azt hittem hogy csak SMTube kell
Akkor megpróbálom úgy.- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
csabyka666
veterán
válasz magmakocka #28 üzenetére
Előbb fel kell telepíteni az SMPlayer-t. Nem olvastad el a linkelt írást.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
magmakocka
aktív tag
válasz csabyka666 #27 üzenetére
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
csabyka666
veterán
válasz magmakocka #26 üzenetére
Az nem tudja. Ok, nem gond, prociból megoldja majd, de ha meglenne a plugin, akkor se hinném, hogy elég neki. Nézd meg SMTube-al, folyamatosan fog menni vele.
-
magmakocka
aktív tag
válasz csabyka666 #25 üzenetére
Hát.... Videókártya: NVIDIA Geforce FX 5200 128mb.
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
csabyka666
veterán
válasz magmakocka #24 üzenetére
Nézd meg Firefox-szal. Ha a videokártyád tudja a HD-kódolást, akkor azzal a böngészővel ki is fogja használni. Az a proci sajnos elég vékony a YT vidikhez, ha mégse menne, nézd végig ezt.
-
magmakocka
aktív tag
válasz akhilleus86 #23 üzenetére
Nincsen már ez a plugin!
Hol találom meg?
Jelenlegi gépem: Intel Celeron 3,06Ghz
Várom a válaszaitokat! Üdv!- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
akhilleus86
csendes tag
UP! Visszatalálós!
Utálom azokat akik nem képesek legalább 1 települést megadni az adataikban....
-
lkksioskdl3
aktív tag
Köszönöm, nagyon hasznos írás!
-
Smchr
csendes tag
Lehet én vagyok vak, de hol lehet megtekinteni a megoldást? Csak a hozzászólásokat látom.
Sajnos Asus EEE PC (701) 4G netbookomba 512 helyett most szereztem 1GB-os DDR2 ramot mert akadoznak a youtube videók, és így, 1GB rammal most ugyanúgy akadozik. Xp van rajta, frissen. A böngészőm G. Chrome. Bővítmények nincsenek, egyedül egy panda cloud antivirus free fut a háttérben, de az az induláskor betöltődik. A hozzászólás írása idején a szabad terület a 4GB-os meghajtón 440 MB, 2 megás ADSL van, többi gépen szakadatlanul játszódnak a youtube-os videók. Tudtok valami hasznos tippet ilyen esetre?
TÖRÖLT FELHASZNÁLÓ
-
Az MP4 nálam zabálja az erőforrásokat, a WebM kb. 10%al kevesebb számítási teljesítménnyel beéri. Igaz, ha bekapcsolom, hogy automatikusan HTML5-ben működjön, akkor kapok egy másik lejátszót (hasonló a Vimeo felületéhez), ami konkrétan semmit sem csinál...Viszont aranyos kiegészítő, elvileg tud letölteni videót. Gyakoraltilag nem Szóval akadok tovább...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
csabyka666
veterán
Fecogame, hálásan köszönjük az ötletet! Az elején 1-2 másodpercig akad, de aztán akadásmentesen megy, még teljes képernyősen is! Fantasztikus!
Egy apró észrevétel. Nem tudom, nálatok is csinálja-e, de nálam teljes képernyősen ottmarad a képernyő tetején a felirat, hogy "Allow", és "Exit fullscreen", hiába nyomok rá az "Allow"-ra.
-
csabyka666
veterán
Ez érzésem szerint vírusirtó+flash miatt van. Nálam is csinálja. Ha már betöltötte, akkor viszonylag folyamatos a videó.
Megoldás: használj BSPlayert a videók nézéséhez. Böngészőből a 360-as vidik is akadnak, BSPlayer-ből a 720-as is folyamatosan megy.
-
zoltanz
nagyúr
Köszi azért jól jön, ha Mp4-re állítom kisebb a terhelés mint WebM-el, Chrome-nál.
Amúgy YT-ra inkább XBMC-t használok, azon is lehet mindent keresni stb, és van DXVA. -
greenity
senior tag
válasz Crystalheart #13 üzenetére
akkor jól van akkor de ha nincs gondod az operával , akkor nincs gond
"Egy mosolynál jobb a több"
-
greenity
senior tag
válasz Crystalheart #11 üzenetére
Pont az a mondás, hogy ne FF-t használjunk hanem Chrome-t
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Crystalheart
őstag
Hát csak a YT miatt nem fogok FF-ot használni. Amúgy Operával a 720p még nem akad nekem. Annál nagyobbat pedig már natívan sem tudok lejátszani.
-
Jb001
tag
Udv!
Nalam az a jelenseg, h. akkor akadozik a lejatszas, ha toltoget a YT (elore par mp-et ahogy szokott), ha vegig leszedte a videot, onnantol nincs baja.
Erre tudnatok vmi megoldast?
A hardverrel (Amd Phenom 2x3 GHz, 4 Gb ram, radeon 6700 - legujabb driver, win7), nettel (40 Mbit) nem lehet baj, ugy gondolom, a proci terheltseg nem megy 30% fole atlagban.
-
titán
Nem akadnak nalam. Meg azert hasznaljuk mar ki a nagyfelbontast. Persze p1-hez jo lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zotya21
senior tag
ez jó de van akinek a procitól akad ?
inkább a nettől szokott nem ?
https://500px.com/slayer_art
-
zarayg
aktív tag
UP köszönjük!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
veterán
Jó használatot
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest