Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunrise
csendes tag
Hasznos írás!
Megépítettem, remekül működik
Annyival, még kiegészíteném, hogy nem muszáj zener dióda! Bőven megteszi, bármilyen általános célú, pl 1N4004(Szinte bármilyen hálózatra csatlakoztatható eszközben fellelhető, pl. Telefon töltő stb. Nem muszáj pont ennek lennie, lehet pl 1N4006 stb. Ezek kb ugyanazt tudják, csak a teljesítménytűrésük más...) Én ezzel építettem meg. A lényeg, hogy ~3,2 Voltot kapjon az RF modul. Az előbb leírt diódából 3db-t kötöttem sorba, és így jött ki az 1,8Voltos vágás(Darabja 0,6-t tör le...). -
RedDevilFan
csendes tag
NAGYON HASZNOS EZ A CIKK, KÖSZIIIIIIIIII!
6 dollárért (1800ft) vettem egy noname wireless receivert, és amit adtak hozzá cd-t meg útmutatót, nem lehet telepíteni azzal, és teljesen ismeretlen eszközként jelent meg a hardverek között amikor bedugtam. DE ebben a cikkben lévő telepítési útmutatóval telepíteni tudtam ezt a nóném kínai receivert, és tökéletesen működik!!!Pedig már 1 hete elkönyveltem hogy ez csak egy kamu eszköz, amit megvettem ebay-en és csak pénz lehúzás volt, de mégsem!
-
koviprog
csendes tag
Üdv mindenkinek nem mai téma, de win 8.1 alatt megy szépen a kütyü de az istenért sem tudom szinkronizálni play&charge kittel? egyszerre kell hogy legyenek bedugva az ok de a 8.1 felrak egy play and charge kit drivert autiomatikusan és ennyi
-
necrons
csendes tag
Nagyon jó cikk, lett egy rossz xboxom nekem is, csupán annyi lenne a kérdésem hogy ez a dióda megfelel-e?
Ha nem akkor tudnátok linkelni olyat amelyik igen?
-
amdphenomX4
csendes tag
Nagyon hasznos cikk!
Nekem volt egy boxom ami meghalt, és megcsináltam most belőle. Tényleg nagyon egyszerű és gyorsan össze lehet rakni.
Annyi kiegészítést tennék a cikkhez, hogy 1N4148-as diódával is tökéletesen működik, ha azt tesszük a fesz ágárára. Gondolom ez valamivel elterjedtebb, akár valamilyen kuka áramkörből is ki lehet szedni, mert kb. mindegyikben van. Jó leírás, gratulálok! -
kollbi87
csendes tag
Én már lassan egy hónapja irtam és látod nem irnak vissza
-
kollbi87
csendes tag
kábel nélkül valahogy lehet szinkronizálni,ha nem az abaj ,hogy a kábel majdnem annyi mint egy receiver.!!?? Mennyiért adod a panelt?
-
aero.
veterán
Ha valaki nekiesne, nekem van egy eladó RF panelom.
Jó mod egyébként, leleményes.
-
pr05p3c
tag
Ma végre volt időm megcsinálni, eddig tökéletesen működik!
-
pr05p3c
tag
Közben szétszedtem a boxot és találtam benne 4db IN4006 diódát(a hűtésmod részei), ezen kívül még szereztem 4db IN5392 jelölésűt(ez máshonnan van, nem a boxban volt). Meg tudnád mondani, hogy ezekből össze lehetne-e hozni valamit? Forrasztáson és pár alap dolgon kívül nem értek az elektronikához, boltban is csak eladói segítséggel tudnék megfelelőt venni...
-
pr05p3c
tag
Tényleg, ott is volt a cikk elején a play and charge...
Nekem is össze van szinkronizálva egyébként, remélhetőleg nem lesz vele baj. Valószínűleg én is meg tudom csinálni az átalakítást a héten, a diódán/stabkockán kívül minden megvan.
Ideje is lenne, mert már jó ideje halogatom egy gyári vevő beszerzését... -
-
pr05p3c
tag
Hasznos cikk, és éppen van is egy rossz boxom...
A box nélküli kontroller szinkronizálást le tudnád írni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az ötlet onnan származott, hogy sikerült egy javíthatatlan Xbox-ot kifognom, és ha már nem lehet újra életet lehelni...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest