Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Male #186 üzenetére

most az ati-s gépemben le van húzva, ccc-t nem tudok nézni.
    nvidia-nal: az adott vga kiválasztása után, egy legördülő menüben lehet választani a kijelzők sorrendjét. (1/2, 2/1, meg ilyenek vannak...)

egy elég amatőr módszert szoktam választani. de célravezető. először csak az van rádugva a gépre, ami a "tálcás2 monitor. 1-esnek fogja jelölni. restart, feláll, megjegyzi. kikapcs.
    2. rádug. indít, 2-es lesz. a kiterjesztés módot, képernyők egymáshoz viszonyított helyztetét (balra, jobbra), beállítom, restart, kikapcs.
    3. rádug. stb...
    a restartot a kikapcs előtt nem szabad kihagyni, mert így "verődik a fejébe".

de ne birizgáld! :N

sokkal több probléma van még eldugva, ami előjöhet. 2 példa:
    ha nem egyformák a kijelző felbontásai. pl. 1. kijelző, tálcás, 1680x1050. 2. kijelző a fullhd tv. a lejátszó ban lévő kép a tv-n teljes képernyős módban csak 1680x1050-ben látszik, fekete keret kívül. mire rájöttem, hogy megoldás, ha a nagyobb felbontás kijelzőt jelölöm 1-nek....
    viszont így az eyik hdmi bmeneten ha átrakom 24 hz-re, "lelóg" a kép. (mso téppen így van. 60hz-en nézem a 24-es bluray-t. vagy kapcsoloma másik gépet mozizáshoz....

:D

úgyhogy nem egyszerű móka ez.
    szerintem hagyd a francba az egészet, mert a végére több bajt hozol elő, mint ami most van...

Új hozzászólás Aktív témák