- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A DNS cache törlése Windowsban és böngészőben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Séta Európa egyik legikonikusabb falujában - Hallstatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Balcsis tali 2026
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Nálunk még csak alakul ez a dolog... évek óta fogadkozunk, hogy jövőre kevesebbet / semmit. Idén megszületett a kisfiunk, így asszonnyal már tényleg minimálban adtunk egymásnak*** (az is olyan volt, hogy megvettük előre, mert a másik kérte, és most odaadtuk).
Viszont szülőktől / tesóktól még mindig el lettünk halmozva (szerencsére azt már sikerült azért megbeszélni hogy fogyódolgokat, ráadásul minél kevésbé szemetelős / környezetszennyező dolgokat, pl. természetes kozmetikumok, mindenmentes kaják stb.), és a gyerek is millió cuccot kapott (egyik mama jézuskája, másik mama jézuskája, keresztanyu jézuskája stb. ez is mekkora hülyeség, a jézuska is egyszer jön, nem?).
**Egyet kivéve - és tartom maga az eredeti poszt kéréséhez: én őt kaptam (az asszony külön hozzájárulása volt az ajándék
) :
...én őt kaptam (az asszony külön hozzájárulása volt az ajándék.
Miért vetted meg?
-
Narxis
nagyúr
Megajándékoztam magam.
-
sqpp
őstag
T480 és Pixel 3

Emellett rajzfelszerelést.
-
kemotox
addikt
Jobb adni mint kapni.
Ja igen én egy kifejezetten nagyon önzetlen ember vagyok, főleg ha olyan volt a kaja

-
Klaus Duran
senior tag
-
kemotox
addikt
Zacskó fingot kaptam
-
UnA
Korrektor
Családban már tizen éve van egy szokás: felnőtt, kereső képes emberek nem vesznek egymásnak semmit. Összeülünk ebédelni, és dumálni. Ez így nagyon jó, nem kap senki felesleges vackokat, amit utána vihet vissza, nem fő az ember feje, h mégis milyen haszontalan vackot vegyen a másiknak. Mivel mindenki kap fizetést, ezért amit akar, azt úgyis megveszi magának. És a karácsonyi tömeg nyomorból is kimaradunk. Az emberek keverik sajnos a szeretet ünnepét a vásárlás ünnepével, de a média ezt pusholja, és nyilván a végén mindenki úgy éérzi, h egy szar ember, ha nem vásárol be a másiknak. Akár hitelből is. Ebből mi kimaradunk, win-win.
Hasonlóképpen, illetve vannak kézzel készült sütemények és apróságok, amit mindenki szeret

-
Kolondrum
félisten
... és megtaláltad?

Nagy a telek, még keresem.

-
Areturus
tag
-
razorbenke92
őstag
Az asszony kifizette az én részemet a lakáshitel törlesztőből, én meg az övét.

-
törölt tag
Családban már tizen éve van egy szokás: felnőtt, kereső képes emberek nem vesznek egymásnak semmit. Összeülünk ebédelni, és dumálni. Ez így nagyon jó, nem kap senki felesleges vackokat, amit utána vihet vissza, nem fő az ember feje, h mégis milyen haszontalan vackot vegyen a másiknak. Mivel mindenki kap fizetést, ezért amit akar, azt úgyis megveszi magának. És a karácsonyi tömeg nyomorból is kimaradunk. Az emberek keverik sajnos a szeretet ünnepét a vásárlás ünnepével, de a média ezt pusholja, és nyilván a végén mindenki úgy éérzi, h egy szar ember, ha nem vásárol be a másiknak. Akár hitelből is. Ebből mi kimaradunk, win-win.
+1. Nagyon nehéz volt lenyomni a tágabb család torkán, de idén már majdnem sikerült mindenhol betartani, hogy csak gyereknek adunk ajándékot.
-
Freiherr
őstag
-
Csapoati
nagyúr
-
Klaus Duran
senior tag
-
Freiherr
őstag
-
updog
őstag
Nálunk még csak alakul ez a dolog... évek óta fogadkozunk, hogy jövőre kevesebbet / semmit. Idén megszületett a kisfiunk, így asszonnyal már tényleg minimálban adtunk egymásnak*** (az is olyan volt, hogy megvettük előre, mert a másik kérte, és most odaadtuk).
Viszont szülőktől / tesóktól még mindig el lettünk halmozva (szerencsére azt már sikerült azért megbeszélni hogy fogyódolgokat, ráadásul minél kevésbé szemetelős / környezetszennyező dolgokat, pl. természetes kozmetikumok, mindenmentes kaják stb.), és a gyerek is millió cuccot kapott (egyik mama jézuskája, másik mama jézuskája, keresztanyu jézuskája stb. ez is mekkora hülyeség, a jézuska is egyszer jön, nem?).
**Egyet kivéve - és tartom maga az eredeti poszt kéréséhez: én őt kaptam (az asszony külön hozzájárulása volt az ajándék
) :
-
Scroll Lock
tag
-
erkxt
tag
Nálunk is most az lett kitalálva senki nem ajándékoz. Aztán persze..😁
-
total90
támogató
Semmit, mert nyaralok és szerencsére kimaradtam az egész "muszáj valamit ajándékozni" dologból.
-
ncc1701
veterán
-
Somatom
veterán
Trippert.

-
C0R0
csendes tag
Alfawise RST2056 elektromos fogkefe.
Barátnőm pedig készített egy fa kis asztalt, amivel ágyból is nyomhatjuk a wow-ot, ha nincs jobb dolgunk.
-
Kolondrum
félisten
Én egy Yamaha MT-09 SP kulcsot. A feladat: megtalálni mellé a motort.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Honor 600 Pro - 苹果
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bittorrent topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple Watch Series 11 46mm GPS Rose Gold with Light Pink Sport Band S/M Bontatlan / 27% áfás ár
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
) :

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)