- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Nálam a kis serveren, amiről a videó is készült, egy szimplán 2GB rammal, és kis 2 magos procival szerelt HP microserver
Egy 2TB-os HDD van benne, amelyen van a windows, ennek van egy 50GB-os partíciója, és van egy külön partíció amin a letöltések vannak, ez esetben én mindkettőnek ugyan akkora virtuális memóriát adtam (8192), külön külön.
Az utorrent 3.1.3 nem szükséges
Windows telepítés után beállítottam ahogy a leírásban is van, azonban bittorrent topicban sokat próbálkozunk újabb 3.4-es kliensekkel is, hátha ott is összejön valamiféle beállítás, amivel nincs lemez megtelt probléma, egyébként teljesen felesleges, mert az összes 3 feletti utorrent eszi a gépet., így volt mikor tökéletesen működő 2.2.1-re tettem fel 3.4.9-et, természetesen nem volt jó semmilyen beállítás, így vissza akartam térni 2.2.1-re, de ott hiába a megfelelő beállítások sajnos disk overload hibába ütköztem, többszöri újratelepítés után is. Majd utána véletlen próbálkozások után jöttem rá, hogy 3.4.9-ről előbb 3.1.3-ra kell visszatérni, és utána jöhet a 2.2.1-es utorrent telepítése, tiszta telepítéssel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Honda topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest