Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
MikroTik hEX S router itthon, a jelenlegi uptime előtt is csak takarítás miatt állítottam le: széthúztam mindent a gép körül, átpakoltam, ilyenek
-
KYZRR
őstag
válasz
enginev3.0 #8 üzenetére
Folyton vezeték nélküli töltőn lóg, és így sosem merül le, éjszaka merül pár százalékot, de reggel 8-tól van bent áram és visszatölt...
Csóró amúgy DEMO telefon volt, és szarrá van égve bele az összes létező ikon...
-
Lenry
félisten
Uptime girl
She's been living in her uptime worldelőkerült a szekrény mélyéről egy 10"-os student-laptop prototípusa, gondoltam bekapcsolom, ránézek hogy működik-e még. némi töltés után magához tért, és rögtön bejött egy félbehagyott YouTube-videó...
szóval ezt valaki összecsukta, aztán elfeledkezett róla...de a rekorderem az egy nyomtatószervernek kinevezett öreg laptop 666 napos uptime-mal, arról nincs screenshotom, csak egy parancssoros Linux futott rajta és végül azért kellett leállítani, mert karbantartás miatt áramtalanítva lett a helység ahol üzemel, és annyit nem bírt volna ki az akkumulátora.
a karbantartás óta 265 nap telt el, mert most annyin áll a számláló -
-
A telefonom 47 napja megy, a gépem 79.
Az a vicc, hogy a héten a telóm szólt, hogy annyira lemerült, hogy 30 mp múlva kikapcsol ha nem adok neki delejt. Megadtam
Én ilyet még másik telefonon nem láttam
Azok egyből kikapcsoltak kérdés nélkül. Jó irány.
-
-
TheMarci
addikt
Jó, hogy előkerült a téma, az egyik NAS-on már 218 napja megy, ideje valószínűleg frissíteni, és újraindítani. Szervert, ipari dolgot mondani gondolom csalás, és csak a házi eszközök számítanak?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gyűjtsük a pH! legjobb UPTime-jait!Legyen az asztali gép, laptop, router, telefon, stb...Lehetőleg írjatok...
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fülhallgató kíséri majd a Huawei új hajlíthatóját
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest