- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
a megvétel óta eltelt 8 hónap alapján azt mondhatom, hogy megérte megvenni, viszont beltérre legtöbb esetben használhatatlan, illetve csak akkor csinál elfogadható minőségű felvételt vaku mellett, ha elég mesterséges fény van a térben. Önmagában a vakuja nagyon gyér, és rengeteg időbe telik míg feltölti a vaku kondenzátorát (exponálás előtt és után is). Beltéren sokszor nagyon elrontja a fókuszálást, ami a kis képernyőn nem is tűnik fel, csak utólag a számítógépen.
-
emitter
őstag
Hát ahogy néztem az ilyen olcsó gépek tesztjeit, az összes hasonló béna képminőséget produkál. Talán még a Canonok jobbak..
Erről azóta még azt is elmondhatom, hogy akkor csinál elfogadható képeket, ha elegendő fény van. Beltéri használatra nem igazán ajánlott.
De sajnos kültéren, verőfényes napsütésnél is van egy bibije, ami az optika hibája, hogy sokszor ha úgy csillan a fény rajta, akkor egy kis halványabb vagy éppen erősebb szivárvány ív látszik a jobb alsó sarokban... ha tájképet fotóznék, akkor még lehet hogy örülnék is neki
de azért inkább bosszantó dolog :S -
törölt tag
Pont néztem én is nemrég a Tesco-ban, valami 14.990 Ft-ot akartak elkérni érte, de nem gondoltam, hogy átlagban az árának megfelelően alacsony minőségű képeket csinál. Az 5 évvel ezelőtti Samsung A402-es fényképezőm többre volt képes.
De néhol egy Samsung Pixon is beelőzi minőségben, úgy nézem, pedig az egy mobiltelefon. -
emitter
őstag
Még azzal egészíteném ki, hogy a vakuja sajnos elég lassú, tehát ha lenyomom az expo-gombot, beletelhet 2-3 másodperc is, mire ténylegesen exponál is, ill. utána a vaku kisütő-kondenzátorának újratöltése is igénybe vesz 3-4 mp-et, bár ez talán minden gépnél így van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért inkább bosszantó dolog :S
De néhol egy Samsung Pixon is beelőzi minőségben, úgy nézem, pedig az egy mobiltelefon.