- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
#09819904 #44 üzenetére
A normalis valasz nem egyenlo azzal, hogy X valaszt varok, hanem azzal egyenlo, hogy a kerdesemre erkezik egy atfogo, kielegito valasz, elfogultsagtol fuggetlenul, indokokkal, a kerdeseimre valaszolva kerek, egesz mondatokkal.
Nem imadom az Apple-t sem magam. Az Apple-t jonak tartom es ennyi. Ha az elmult 2-3 termekeit megnezzuk (iPhone, iPod, iPad) akkor megkapod a valaszt, hogy miert szeretem.
A troll felig buta hozzaszolasrol meg annyit irnek, hogy nem en vagyok az, aki a kerdesemre amit lassan 24 oraja tettem fel, meg mindig nem erkezett erdemleges valasz. Ehelyett inkabb tereltek, inkabb engem fanboyoztok, stb.. Igy is lehet beszelgetni persze. Ki mire kepes.. Tudod, mimdenki az agyi kapacitasanak megfeleloen viselkedik es kommentel. En csak egy tagolt kerdessorra varom a valaszt lassan 1 teljes napja -
Touch-ko
őstag
válasz
#09819904 #20 üzenetére
Miert csak errol? Mert a Samsung pofatlanul masol es masolt.
A kinai cegek ellen kinaban a korrupcio vegett nem tudna pert nyerni, ezt az Apple is tudja.Nezzunk meg egy Sony Z1-et es egy S6-ot. Vajon melyik hasonlit jobban az iPhone6-hoz?
Nezzunk meg egy Sony mp3 lejatszot hasonlitsuk az iPod Touch-hoz, majd nezzuk meg az elso generacios Samsung Galaxy Playert.
Nezzuk meg mondjuk az Acer Revo-t a Mac Mini-t es az elso generacios Samsung Chromebox-ot.
Vajon melyik hasonlit jobban?Egyet talalhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass