Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• big-J

őstag

válasz dpi #3565 üzenetére

Nekem atalakitoval van csinalva az egyik, pf > bsa. Par dodo megvenni es sima ugy betenni.

Cyc $1200 itthon + $500 akksi
    Gng 3000w $700 itthon + $450 akksi

Nekem van x1-em, szerintem nem annyival jobb a gng (cyclone) 3000w-nal amennyivel dragabb (kb 2x). Ugyanaz a ceg arulja.
    https://www.gngebike.com/gng-2019-3000w

BB, fogas tarto, pas erzekelo, pedalok, mind a cyc-vel megegyezo darabok, csak a motor, felfogato, es vezerlo mas.
    A cyclone-on jobbara szabadon, barmilyen forrasbol potolhato alkatreszek kaphatok, (dnp szabadonfuto 30mm szabvany, canga lanc, dzsoki kerek, bcd104 canga fogas), a cyc alkatreszeit ok cnc-ztetik, ezert is dragak is nem lehet mashonnan kapni.
    Ha rendelsz, vegyel pas erzeklo gyurut minimum 1 extrat. Bar csak 35a-s vezerlo, ha 72v-on hajtod, es miert nem ugy hajtanad, mar 2500w-od lesz. $30 dodoert megeri a vezerlo, ha 72v 50a-ra kepes akksit csinalsz, ami nagy ereju cellakbol meg befer neked, 3600w-korul mar kenyelmesen ki tudod hajtani a motort kesobb egy uj vezerlovel.
    Ehhez a szetthez csak ertelemes alu narrow wide fogasokra van szukseg, meg magneses fekszenzorra. A motor bar szelesebb 2cm-el, nem fog lelogni, mert elfer a vazad belsejeben.

Geared hub 2000w $650 itthon akksival egyutt

Ha hubot akarsz, most jon hetfon egy szettem (nem elado), 2000w-os geared hub (a hub jobb oldalaban forog egy hub motor, bal oldalaban pedig 6:1 redukcio). Igy tud maszni is, menni is, es konnyebb mint egy sima hub. 48v 24ah-val 1.15kwh-nak nezel elebe, 45-50 korul stabilan, ennyi a max sebesseg, cserebe beton biztos, dombon felfele nem lassul eszrevehetoen.
    https://www.aliexpress.com/item/4000838391101.html

Ehhez a szetthez csak szabadonfuto fogasra van szukseged (35mm szabvany), es ket darab torque arm-ra ($30 alatt osszesen).

[link] emlitett szabadonfutok, 13-15 30mm szabvany, 16-18mm 35mm szabvany.

• Lemaitre

tag

válasz dpi #3565 üzenetére

Látom te is valami erőteljesebb gépet akarsz már másodiknak ;] . Én ugyanígy tettem viszont én elsőre, annyi hogy én nem Mid Drive motorost hanem HUB motoros megoldást választottam.

Az enyém ilyenre sikeredett Rockrider ST 520ból, tökéletesen megvagyok elégedve vele, közel 500km-t tettem meg eddig vele és semmi panaszom nincs. 3000w-os motor 6 ezren üzemelve, ha nem szeretnél tekerni akkor így sokkal olcsóban kijöhetsz, PAS mód itt is megvan csak annyi hogy a legalapabb megoldással (viszont olyan erős motor mellett is gondolom nem is nagyon éreznéd hogy tekersz bár nem tudom, enyémnél Eco módban használható csak ez a funkció olyan 800 wattal segít rá, felette már túl sokat segít :DDD ). Nyomaték brutális szerintem, 80-nál gyorsabban gondolom biciklivel azért nem szeretnél menni ennek a motornak valahol ott lehet a vége, de 65 ig úgy húz az ember el se hinné :DD . Nálam 72v 35 Ah akksival, tekerés nélkül 50-60 al közlekedve olyan 100-120km-t bír. Hátrányt amit feltudok hozni hogy nagyon meredek dombon felfele pl. földúton ahol nem tudsz felfele gyorsan menni, ugyanúgy felmegy ez is, viszont ott nagyon nagy áramot kap a motor nincs meg a fordulatszám és akkor szokott melegedni(pl 10-15 el mész és húzni kell neki vagy 5 kw a lejtő miatt, ilyen helyzetekben). Előnye viszont a motorfék és a visszatöltés funkciója ami szerintem nagyon hasznos tud lenni :) Ha gondolod és érdekel eltudom küldeni honnan rendeltem a dolgokat, a motor kit olyan 2 hét alatt érkezett meg az akksi viszont majdnem 2 hónap ahonnan én rendeltem.

Új hozzászólás Aktív témák