Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz TazLeacher #9381 üzenetére
Nekem az a bajom vele+ a többi FA nemtermészetes ízzel,hogy nekem mindben érződik egy erős "zöld csalán gyógytea" íz...és ez ottvan ténylg mindenben az Old Joe-tól a dohányosnak mondottakig...lehet énnekem valami "allergiám" van bizonyos komponensre,amit sokan észre se vesznek.Szinte minden FA cigisből vettem már,és le is passzoltam,mert egyszerűen szívhatatlan.Pedig tényleg ott a háttérben a finom fűszeres kex-íz a háttérben...de hiába próbáltam erőltetni,az a hülye íz alig csökken,ha 50 slukkot szívok is,mert arra is gondoltam,hogy sokan valami ilyen ízzel kezdenek,és "megszokják",én mg ugye Joje Camel és Hangsen Desert Shippel kezdtem,de ezeknek egyik ízében sincs nyoma se annak,amit a FA-ból utálok,érdekesmód a FA desszert és gyümiízekben sem..
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kisgyerek85
senior tag
válasz TazLeacher #9381 üzenetére
wow tényleg lehet onnan az jóhogy mondtad nekem bejön. Bár még stukából nem szívtam. Onnan kíváncsi leszek, mert ott nagyon kijön a leves íze.
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest