- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Szia. Igy mar ertem akkor. Sajnos mint mondtam mar nagyon nem vagyok benne ebben a témában. Régóta nincs mar meg a GO meg ugy alapból nem os foglalkoztam ezzel a témával. A rizikó hogy tégla lesz majdnem mindig benne van a pakliba. De ez egy ilyen dolog. En is ugy csináltam anno hogy tudtam lehet csak papirnehezek lesz belőle.
-
ChD
tag
Szia! Félreértetted. Sajnos az autó emotion bekavart. Szóval Bootloader unlock allowed : No. Vagyis nem engedélyezett a bootloader nyitása. Nem találtam sehop tuti módszert az ilyen esetekre. Igsz már 3 különböző stock romot flasheltem flashtool al de az mind stock volt a kitkat meg cwm ből zippes telepítős amiket eddig találtam mind cm és ahhoz mindenhol elő kell flasshelni a boot.img-t. Utánna jöhet a cwm böl a zip. Na az a lényeg, hogy zárt loaderrel nem tudom flasshelni a boot.img-t. Cwm fennt van, de vajon ha nem rakom fel a bit.img-t és Ugy zippelem cwm ből, akkor nem ledz-e tégla... A legtöbbvhekyen azt olvastam, hogy előfordulhat... :-S
-
ChD
tag
Hi!
Azt szeretném megtudni, hogy tudom-e kitkat-tal flashelni a GO-mat ha nem lehet a bootloadert nyitni?
Sehol nem találok rá egyértelmű választ csak mindenhol azt látom, hogy fontos hogy nyitva legyen.
Nos nekem azt adja vissza a szervizmenü hogy Bootloader unlock allowedO.
Szoval ahogy kivettem ezt nem lehet kinyitni sehogy, de szeretnék rá kitkjat-os CM11-et. Lehetséges?
Üdv! -
mike784
tag
Sziasztok!
Biztos nagyon buta kérdés de magyar nyelv van rajta? -
Lasy
veterán
bevallom, hogy a 8-14ig felesleges, ha a flashtool megvan.
ugyanis a flashtool/driver mappában ott a driver. csak telepíteni kell.
utána a flashtool/x10flasher_lib - mappából kell indítani egy parancssort, és minden mehet tovább.Amúgy jó lett.
-
rolchy
újonc
Sziasztok!
Xperia Go -ra nem tudtok olyan CM ROM-ot, ami fut, na és persze működik is!?Feltettem egy CM9-et, de a wifi nem működik és akadozik.
Feltettem egy CM10-et, amin szinte minden összeomlott. (Nem talált hálózatot, a billentyűzet leállt, stb.)Várom a hozzáértő javaslatokat!
Köszönöm!
R. -
Rune_1st
csendes tag
Hali!
Elindítom a telefont flashboot módban, de konrkétan 45 mp múlva lecsatlakozik... ez ellen lehet valamit tenni?
-
Xmodule
őstag
Lehetséges. De ha még sok garid van rá akkor szerintem ne nyisd ki. Bár ha legelöször mikor a telot megvetted nem volt baja nem hiszem hogy gari elött kijönne rajta valami. De ez most nem rábeszélés csak, hogy szerintem. Nekem augusztusba lesz egy éves akkor jár le a gari is. Ezért nyitottam ki. Bár az eredeti xda oldalon azt irták, hogy ezt a ROMot fel lehet tenni zárt boot loaderre is. Gondolom olyanra gondoltak, hogy zárt, de rootolt. Nekem rootolni sem sikerült zárt boot loaderrel. Szóval én nem zárnám ki az összefüggést.
-
lpburny
tag
Selected kernel (boot.img or kernel.sin): D:\boot.img
13/011/2013 20:11:43 - INFO - Flashing selected kernel
13/011/2013 20:11:43 - INFO - sending 'boot' (6638 KB)...
13/011/2013 20:11:43 - INFO - FAILED (remote: The Device must be rooted first)
13/011/2013 20:11:43 - INFO - finished. total time: 0.002s
13/011/2013 20:11:43 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (6638 KB)...
FAILED (remote: The Device must be rooted first)
finished. total time: 0.002s -
lpburny
tag
Szia!
Sikerült közben. Felraktam a stock ICS-t flashtoolal. Aztán rootoltam. Elméletileg ez is sikerült, próbaképp felraktam a nofrills-cpu-t, amihez root jog kell, ment. Aztán amikor próbáltam a leírtak szerint a CM9 boot.img-t telepíteni, a flashboot kírja, hogy device need to be rooted. Na mondom, fasza.. Felraktam a CWM-t. Innen próbáltam installálni a cm9-et (install zip from SD card), de a telepítés nem megy végbe: Installation aborted (status 7)... Az egész napom ráment, kitépem a hajam!
-
Xmodule
őstag
Sikerült mar valakinek feltenni? Ha igen tapasztalat? Ha nem hol akadtal el?
-
Xmodule
őstag
p a s s e r: Ez arra jó, hogy ha pl. neked van valami ami nem tetszik a gyári szoftverben, akkor válogathatsz ezek közül az egyedi ROMok közül. Úgy vettem észre sok esetben ezek az egyedi ROMok jobban vannak összerakva, mint a gyáriak. Lehetséges, hogy a gyáriak azért sem tökéletesek, mert nincs rá idö. Viszont ezek az egyedi ROMok szépen össze vannak rakva, tesztelve. Általában a közösség által. Ha pedig már mélyebben benne vagy a témában, akkor akár Te magad is össze rakhatsz egy saját ROMot. Pl. ez, amit most a cikkben leírtam nálam gyorsabban megy, mint a gyári.
basaja: Sok sikert. Majd írd meg, hogy sikerült.
A cikkbe nem írtam bele, mert mai tapasztalatom, hogy az akku % mutatása csalóka. Olyan 100%-ról 50%-ra picit gyorsabban merül, de aztán 50%-tól lassul. Nekem most van 3. napja 15% alatt. Jelen pillanatban 9%-on áll a számláló. Még várok 5%-ig aztán 100-ig töltöm. Mondjuk most csináltam egy battery stat törlést. De ennek ellenére állítom, hogy jól bánik az akkumulátorral.
-
Rozzo
tag
Nagyon szép
Csak ez a cím.... "Egyedi ROM telepítése Sony Xperia Gora" Így azért szebb lenne
-
basaja
senior tag
szia:-)
nagyon jó,érthető a leírás:-)Fel is dobom majd a telóra,mihelyt a kezemben lesz:-)Alig várom máááár:-) -
p a s s e r
őstag
azt szeretném kérdezni, hogy ez mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Következő leírásom arról fog szólni, hogyan telepítettem egyedi ROM-ot a Sony Xperia Go telefonomra.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- X470 AORUS ULTRA GAMING
- Keresek EK-Quantum Momentum VRM Bridge ROG Crosshair VIII Formula D-RGB -Plexi
- Dell Vostro 3558 i3-5005u 8GB RAM 250GB SSD laptop legális Win10-zel eladó
- Linksys E2500 Wifi Router, Access Point, Repeater (N-es wifi, 2.4 és 5Ghz is, Dual Band)
- Retro gamer PC - GTX260, Core 2 Duo
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest