- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
(#73) Horbal : Tényleg szép lett. Te milyen tervezőprogramot használtál?
(#69) hibavissza: Már a nevedből lehet következtetni arra, hogy nem lehetsz egyszerű eset. Nem tudom, hogy itt ki beszélt a mély hangok milyenségéről és Hifiről?.. A fő téma egyébként is az állványról szólt. Nem említettem, sehol, hogy ezen jobban szólna, egy akármilyen hangszóró. Nagyon sokan fából építkeznek, nem tudom mi ezzel a problémád. Amúgy is a hangfalak alatt is van rezgéscsillapító. Az oké, h nem töltöttem fel a csöveket (pl homokkal), de nem is akartam.
(#63) bkercso : Igen, ezek is lényeges dolgok.
Én egy kis vizet is permeteztem a levegőbe, h a port felfogja.
(#76) bkercso : Szerintem semmi "taknyolás" nem volt benne. Ha láttad a képeket te is láthatod, h csúnya sem lett (főleg, hogy nem is látható helyen van) Elég jól összeolvasztottam a dobozt és a hozaganyagot. (Kör-körös mozdulatokkal mentem rajta végig.) Nem tudom láttad-e, a hangfalak alá is raktam tüskét. Másfelől, ha rágooglizol, hogy "speaker stand"[link]: Nagyon sok ilyen állványt dob ki, aminek a talpán is van tüske. (És ezek" nem homemade" állványok). Persze fizikailag stabilabb a 3 láb, mivel úgy biztosan nem fog billegni. De azt is írtam, h állíthatóak a lábak.
A hangfalakra kitérve: Ez egy elég régi doboz. Ebben több a bizalmam, mint egy újabb gyártásúban.Nekem arra tökéletesen elég a hangja, hogy pár órát kikapcsolódjak. Nem érzem szükségét komolyabb cuccra. Aki meg annyira benne van a dologban, az úgy sem tud megállni, mindig csak jobbat akar.
(#67) kokov. Hehe, ez tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszas keresgélés után rájöttem, hogy nincs számomra megfelelő állvány, ezért inkább építettem!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Ford topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest