Új hozzászólás Aktív témák

• balazs1022

őstag

(#73) Horbal : Tényleg szép lett. Te milyen tervezőprogramot használtál?

(#69) hibavissza: Már a nevedből lehet következtetni arra, hogy nem lehetsz egyszerű eset. Nem tudom, hogy itt ki beszélt a mély hangok milyenségéről és Hifiről?.. A fő téma egyébként is az állványról szólt. Nem említettem, sehol, hogy ezen jobban szólna, egy akármilyen hangszóró. Nagyon sokan fából építkeznek, nem tudom mi ezzel a problémád. Amúgy is a hangfalak alatt is van rezgéscsillapító. Az oké, h nem töltöttem fel a csöveket (pl homokkal), de nem is akartam.

(#63) bkercso : Igen, ezek is lényeges dolgok. :D Én egy kis vizet is permeteztem a levegőbe, h a port felfogja.

(#76) bkercso : Szerintem semmi "taknyolás" nem volt benne. Ha láttad a képeket te is láthatod, h csúnya sem lett (főleg, hogy nem is látható helyen van) Elég jól összeolvasztottam a dobozt és a hozaganyagot. (Kör-körös mozdulatokkal mentem rajta végig.) Nem tudom láttad-e, a hangfalak alá is raktam tüskét. Másfelől, ha rágooglizol, hogy "speaker stand"[link]: Nagyon sok ilyen állványt dob ki, aminek a talpán is van tüske. (És ezek" nem homemade" állványok). Persze fizikailag stabilabb a 3 láb, mivel úgy biztosan nem fog billegni. De azt is írtam, h állíthatóak a lábak. :)
    A hangfalakra kitérve: Ez egy elég régi doboz. Ebben több a bizalmam, mint egy újabb gyártásúban. :) Nekem arra tökéletesen elég a hangja, hogy pár órát kikapcsolódjak. Nem érzem szükségét komolyabb cuccra. Aki meg annyira benne van a dologban, az úgy sem tud megállni, mindig csak jobbat akar.

(#67) kokov. Hehe, ez tetszik. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés