Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Apám járt ugy, hogy véletlenül atrugta az ajtó üveget. A térde alatt egy "szilank" atszaladt (kb 50cm volt) . Letörte a két veget, beült az autóba es hip-hop reparaltak. Szerencsére velem ilyen dolgok nem történtek. Illetve az ujjammal kiskoromban az, hogy a suli szekrény ajtajába "belekarmoltam" es egy szálka a mutató ujjam körme alá bement a husig. Majdnem osszehugyoztam magam, annyira nem fajt soha semmi. Hozzaerni nem lehetett
balesetin a tanításinap utan kaptam kettő erzestelenitot, formát vágtak a kormombe, es kihúzták. Na azt megereztem.
Utana olvasgattam pár evvel, es brutális kínzási technika a korom alá benyomkodni hegyes dolgokat. En azt kinlodtam végig reggel 8-tol 5ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest