- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Pete55555 #43 üzenetére
Nyilván nincs értelme, azért mégiscsak egy rx 460 nál 50%-al drágább kártyától mit várunk.
Amúgy érdekes teszt, de inkább arra jó, hogy a cikkíró gépedben mit tudnak a kártyák. Értem én, hogy valószínűleg nincs vagy csak kicsi a cpu bottleneck, de egy teszt nem erről szól
Ha VGA teszt, akkor ahhoz szerintem kell valami olyan ahol tényleg nem beszélhetünk CPU bottlencekről.
Radeont használok már X1650 óta, volt 4850 Crossfire, aztán 5850, most R9 280x, és egyikkel sem tapasztalatam a cikkben leírt "radeon betegségeket". Eddig egy darab GeForce kártyám volt, a GeForce 4 MX 440, 64MB 8X AGP. Most újítottam PC-t, egy 2009-es Core2Quad configot cseréltem, így most mivel az új radeonok még nincsnek kint, életem második Nvidia kártyáját veszem nemsokára
-
Loha
veterán
válasz
Pete55555 #27 üzenetére
Jó, hogy pont a Rise of the Tomb Raidert hoztad fel példának, mert pont az az egyik játék ami a legjobban reprezentálja amit mondtam.
Texture Qualitynek hívják a játékban a textúra minőséget állító grafikai opciót, és ezek a VRAM mennyiségek szükségesek az adott beállításokhoz:
Very High: 6GB
High: 3GB (Xbox One, PS4 -el megegyező minőség)
Medium: 2GB
Low: 1,5GB (esetleg 1GB-os kártya is elég lehet)
Viszont a 4GB rendszermemória szerintem nem elég a játéknak, az lesz nálad a gond.
fagy53: A legtöbb játékban még a 2GB-nál kevesebb VRAM-al rendelkező kártyákhoz is van textúra opció, nagyon valószínűtlen, hogy pár éven belül a 2GB-os kártyákra szabott beállítás eltűnne, viszont a 750 Ti teljesítménye már lehet kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest