Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz Degeczi #127387 üzenetére
A soroksárit nem ismerem, a budaörsiben az emeleten, a piactérre vezető lépcső teteje környékén vannak a (gyerek)balesetvédelmi dolgok, ott szokott lenni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
-
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #127640 üzenetére
Azért már elnézést az egy lakberendezési áruház és gondolom nem aksikból és sebtapaszból akarnak megélni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
válasz Degeczi #127838 üzenetére
Különvélemény? Olcsó és jó hangkeltő Kínából?
Már megint megpróbálnak itt lebeszélni valamiről, pedig nem élelmiszert vagy egészségügyi eszközöket keresnék (mint egyesek itt), ami szerintem inkább lenne ellenjavalt, mint egy mini USB-s wifi vagy egy kis hangfal. Valamint azok próbálnak lebeszélni, akik nem tudnak konkrét tapasztalatot megosztani, hogy miért ne, csak elméleti tudásukat villogtatják. Olyat én is tudok.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
senior tag
válasz Degeczi #127854 üzenetére
Vagy ott van Klaus a targoncás :-).
Ami viszont kicsit on, bár lehet hogy tényleg egy kicsit. Kb. egy éve vettem egy Tronsmart WC3PC 3 portos töltőt, 6.99-re leárazva az Aliexpress hivatalos Tronsmart boltjában, pár hete behalt a gyorstöltő része ami eddig működött.
A másik két port normálba tölt, a gyorstöltő résznél azt írja ki a telefon, hogy csak lassú töltés. Cseréltem töltőkábelt, pucoltam csatlakozót, de semmi változás, a telefon más gyorstöltőben remekül működik. Gondoltam megkérdezem őket, hogy ilyenkor mi van (az ilyesmi töltőjük most éppen 16 dollár), erre a válasz annyi volt, hogy leárazáskor vettem, így arra semmilyen garancia nem jár.
No money, no honey.
-
-
-
Robynho
tag
válasz Degeczi #127375 üzenetére
csak, h folytatódjon és leírjam a lezárást.
"Dear Robert, - Thank you for contacting us . - We want to afford you the best service .
As you are a reliable customer ,we can give you the special offer ,we can resend you the item for free ."A 4 levélváltás csak megérte. Az utolsóban egyébként leírtam nekik, h csalódott vagyok és ettől több segítségre, vmint együttműködésre számítottam, de ha garantálják, h a jövő hét folyamán a kezemben lesz a fülesem, amit rendeltem, akkor hajlandó vagyok kifizetni az 50%-os felárat az újraküldésért!..
röviden ennyi - véglegesítettem velük egy új címet és elv küldik.
-
Met
nagyúr
válasz Degeczi #128156 üzenetére
Most ez tényleg ekkora probléma?
Ha én keresek valamit és valaki küld egy linket hozzá akkor megköszönöm, nem kezdek el azon vinnyogni hogy milyen nyelven olvasható.
Egyrészt biztos vagyok benne hogy nem kib@szásból küldi olyan nyelven amit nem beszélek, másrészt meg van annyi eszem hogy tudom hogy váltsak nyelvet, vagy az ismert nyelvű felületen rákeresek ugyan arra.
Jó hogy nem íratjátok bele a topic szabályzatba hogy ne legyen reflink és csak angol nyelv az elfogadott"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
DeFranco
nagyúr
válasz Degeczi #128156 üzenetére
lehet ő még az angol oldalt linkeli, aztán valami barbatrökk során mire te megnyitod bantu lesz.
ezen nem értem mit olyan nehéz kisakkozni.
már csak azért is, mert ha te magadnak beállítod hogy go to global site, és ráböksz ugyanarra a linkre még egyszer amit bedobott az user, akkor megkapod az angol verziót. tada.wav
szerk: azt most látom, hogy nála már alapból nl.-lel kezdődött, de van amikor a sima link dob bantura.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
-
veterán
válasz Degeczi #128172 üzenetére
3 napja már leírtam, hogy elég.
Csak nem vagyok csodabogár azzal, hogy nekem így mindig angol marad
1x visszaállítod globalra, majd pedig ügyelsz, hogy ne legyen több nem-angol nyelvű link megnyitva és minden rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Degeczi #128180 üzenetére
Ezeket én is tudom. Amire válaszoltam, abban már a visszakapcsolás utánról van szó, amikor már global és újra meg kéne találni a terméket. Ehhez tettem hozzá a saját változatom, mivel úgy éreztem egyszerűbb.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Degeczi #128816 üzenetére
Gondolom németben is támogatják, azért jön el 8€-bol két nap alatt a csomagom GLS-sel, itthon meg ha nincs szerencséd a szomszéd városba nem jut el hétfőtől péntekig közel ennyiért.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #128931 üzenetére
És nem szeretik a 2-3 napos borostát. ezért szoktam le róla és most már csak borosta nyírót használok.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Degeczi #129493 üzenetére
Angol ISO (van 2 soros enter és +1 gomb jobb alul), egyébként OEM kupakos, nem Cherry. Nem alacsony, de kellemes rajta gépelni. Anyagra fém az egész ház, van súlya rendesen, nem csúszkál, a kinyitható talpak gumival vannak bevonva, de a lábak anyaga műanyag. A kupakok gondolom idővel lekopnak majd, de ennyi pénzért szerintem abszolút jó, ha valaki együtt tud élni azzal, hogy angol vagy matricázza. A komplett kupakcsere drágább, mint a a billentyűzet, ezt jó észben tartani.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
dugesz77
őstag
válasz Degeczi #129644 üzenetére
Igen én is meglepődtem munkahelyen , hogy elég komoly gépekhez 65W tápot adnak(persze nem gamer cucc egyik sem)
Viszont így megnézve ezt nem biztos , hogy notebook célra van kitalálva. A cserélhető gép felőli csatlakozót nem látom (az alapfeltétel szerintem) inkább monitor,nyomtató,led szalag, kis erősítők lehetnek az igazi felhasználási területe.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz Degeczi #129644 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna, nekem 10 év alatt a negyedik laptopom van, igaz, mindegyik dedikált VGA-val, mert játékra is használom.
A mostaninak a gyári 150 wattos tápját cseréltem 180 wattosra, mert játéknál erősen melegedett
(I7 7700HQ, GTX 1050 TI 4GB)[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
KTU
addikt
válasz Degeczi #130214 üzenetére
Néhány dolognál én is szeretem tudni merre van a fázis, jelölöm a konnektoron meg dugvillán.
Vettem is ilyen fáziskeresőt, 2db AAA Ladda-t raktam bele.
Teljesen jók.
Nem közvetlen kontaktos, ezért hosszabbítót, akármilyen vezetéket lehet ellenőrizni feszültség alatt van-e.
Nem az a régi fázisceruza, amibe neked kell "földelned" a végét, mert én még úgy is érzem az "ampert"[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maestro87
őstag
válasz Degeczi #130207 üzenetére
Pedig nálunk ennyi van (+/- 2V), most csekkoltam UT61E-vel (True RMS).
(#130220) Elemental: Smart Life app-pal használom, nem tudom mással hogy lehet működésre bírni.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz Degeczi #130207 üzenetére
Az Elmü elosztói üzletszabályzat melléklete szerint ("A villamosenergia-szolgáltatás feszültség minőségi jellemzői" fejezet 1.2, 1.3 pontjai) teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Degeczi #130245 üzenetére
Ez igaz, de azért gondolom valamennyit ugrál... Egy kollégámnál tavaly tönkrement egy tápegység pont azért, mert megjelent a környéken egy nagy fogyasztó és az áramszolgáltató megemelte a névleges feszültséget (persze határértéken belül), volt pillanatnyi kiugrás, de ezt már nem tolerálta a tápegység...
De ha tovább olvasod, láthatod, hogy naponta néhányszor 3 percre +20%-ig mehet... Az azért már elég durva (276V)![ Szerkesztve ]
Alex
-
ktommy91
addikt
válasz Degeczi #130476 üzenetére
Nekem az a belső fejpánt eléggé fix-nek tűnik. A promó képen a gumi meg van hajolva, a kissrác fején meg ki van egyenesedve, kb annyit engedhet amennyit a gumi nyúlik. (esetleg a gumiból van eldugva a hátba és megfeszítve valamivel?) Amikor a gyerek fején van akkor a fejpánt meg a fém rész között elég nagy a távolság... Hol látsz állítási lehetőséget?
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest