- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor nyilván ismerik/használják a klímát, ahhoz meg a fentiek ugyanúgy nem ártanak
max annyira nem foglalkoznak vele ha csak rövid ideig húzósabb a nyár
én göröknél voltam többször több helyen, hőszigetelést mondjuk ott sem nagyon láttam, de klíma már szinte mindenhol van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
és "kemény" nyár van náluk? ha igen, a téliesítsítés/nyáriasítás ua., hőszigetelés mindkét esetben nem árt értelmes nyjlászárókkal - ha van klíma uo. hasznos mint fűtéskor télen -
cskamacska
arról is részben, hogy új növények is lesznek - egy darabig -
most is sok van, ami mondjuk 20 évvel ezelőtt itt elképzelhetetlen lett volna
ma meg már simán áttelelnek, mert kvázi megszűnt a tél - néhány évente szokott lenni egy húzósabb tél, én úgy számoltam nagyjából -
de az sem olyan mint 20-30 éve_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz cskamacska #41 üzenetére
Olyan sokáig már nem élek, viszont most örülök, hogy nem gyermekkorom (70 -es, 80 -as évek) teleiben kell terelgetnem a kamiont.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cskamacska
addikt
A "felmelegedés" nem arról fog szólni hogy Szegedet teleültetjük magyarnarancs-fákkal Rákosi apánk nagy dicsőségére, Pöstön meg bevezetik a délutáni sziesztát.
Hanem a 2060-as Télapó még pólóban hozza a virgácsot 22 fokos lenge szélben, de karácsonykor már jön 3 nap durva havazás 3 méteres úttorlasz eredménnyel, ez Szilveszterre beton keményen ránk fagy a -25 foknak köszönhetően, aztán január közepére hirtelen megint 15-20 fok lesz és a karácsonyfákat egyszerűen ki lehet majd dobálni az ablakon, az országos árvíz majd úgy is leviszi a tengerbe..
Nyár ugyanez pepitában. Márciusban lehet érmével tippelni hogy 5 hónap 40 fok vagy 5 hónap 10 fok következik-e, esetleg ezek kéthetente felváltva nyilván a hozzá illő házszaggató széllel, és a földeket több hónapos szárazságot váltó pár napos folyamatos villámárvíz fakasztó monszun esők frissítik fel.
Az a gondolat hogy feljebb csusszannak az éghajlati övezetek, oszt ennyivel be is van fejezve, az nagyon optimista forgatókönyv. Legvalószínűbb hogy tényleg valamivel melegebb lesz átlagban, de mellé rettenet durva szélsőségek zúdulnak a fejünkre.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Somatom
veterán
Egyáltalán nem tette boldoggá. Azt konkrétan tudom, hogy Alicante -ban elég nagy pánik volt, mert a lakások nincsenek felkészülve a mínuszokra. Amikor pedig leesett a hó, akkor megbénult a város, mert arra sincsenek felkészülve. Amikor ott töltöttem a karácsonyt, szilvesztert, akkor 20 fok körül volt. Este becsuktuk a teraszajtót, meg az ablakokat. Ennyi volt a téliesítés.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
hokuszla
senior tag
ha a spanyolokat boldoggá tette a -34 fok spanyolorszag-hidegrekord
akkor a szomálokat is boldoggá tenné10600k 16GB 1660s 5TB
-
bkercso
nagyúr
De adnak zsákot és ingyen elviszik az avart. Hála Istennek, hogy tilos már az a hobbi, hogy valaki ősztől tavaszig minden nap rakjon egy kis tüzet és órákig álljon mellette, mert "addig is a kertben van és csinál valamit", mintha pecázna! Abban meg lehet fulladni.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
hokuszla
senior tag
ja poloska az büdös
azonban van rosszabb is, légy, szúnyog, kullancs, darázs10600k 16GB 1660s 5TB
-
Eastman
addikt
...plusz a kerti avarégetés is tilos már (hiszen büdös). Következésképpen a rovarlárvák könnyen áttelelnek és számlálhatatlanul megsokszorozódnak.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Chaser
legenda
vicces dolgok ezek valahol, másik oldalról meg szomorúak
bkercso
az semmi, még -10-nél vagy alatta is
3-4 hét -10 fok alatt folyamatosan, akkor talán kidöglik a rovarok nagyja
a poloskáknál ez kétesélyes, ilyen időben sok felébred de enni nem tud és kiszáradhat - ahogy lakásba betévedve is az lesz a sorsa -
ettől független a legtöbb nem kel fel és átvészeli a telet ha nincs hosszabban tartó fagy_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Eastman
addikt
Pont erről szól a bejegyzés.
Chaser:
Két évvel ezelőtt január 15-én kerítést festettem Dél-Budán. És megszáradt aznap.
„Már a jövő se' a régi.”[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Chaser
legenda
tibi bácsinál volt kívánságműsor, időjárásban nincs ( :
egyébként az nekem is megfelelne
de ha választanom kellene +35 fok és -10 közt, akkor -10
nem izzadok, nem merülök ki, nem köpködöm a rovarokat a számból ha beletévednek, stbstb
idén tél még nem is volt kb, szinte minden nap látok legyet vagy poloskát - és nem tanyán lakunk -
szilveszterkor rendesen tavasz volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
cskamacska
addikt
Sajnos a klímaváltozás nem olyan egyszerű, hogy majd Szibériába járunk jampizni, oszt le van tudva a dolog.
Friss ropogós a meteorológus Blikkből:
Syria, Lebanon: Several children dead in refugee camps after a snowstorm, Israel with severe floods
Frank Herbert Dűnéjét meg lehet frissíteni, hogy a Fremenek igazából sarkvidéki hóban és fagyban vándoroltak, a homokférgek meg kapnak majd túlméretes kutyapulcsit
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
Gargouille
őstag
+1
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
hokuszla
senior tag
inkább -10 mint +35
Szerintem10600k 16GB 1660s 5TB
-
Legyen igazi tél.
Dec1-Márc1-ig ne legyen plusz C.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
bkercso
nagyúr
"Ha nem tetszik az időjárás, várj 10 percet!" - mondják Skóciában. Akkor már inkább a nyár meg a tél.
(Persze arra ott hiába vársz, hogy a szél elálljon. Arra a nyugati parton heteket kell várni, nem perceket. Az a legnehezebben szokható arrafelé.)[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
nullpoint
őstag
Gyerekkorom óta igérgetik a globális felmelegedést, de még mindig nem lehet rövidgatyában járkálni januárban itt. Na jó, végülis lehetni lehet, csak fáj.
Na mindegy, rohadjon meg a tél.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt