- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz philoxenia #151 üzenetére
Persze, magyarázd már bele... nagyon is jól érted, mire gondolok, ha mégsem, az baj.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz #90088192 #125 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz, persze kiforgatásnak ügyes. Amúgy sok esetben azon lehet segíteni. de ezt nem tudod megcsinálni egy férfiból lett nőnél. Tőlem mindenki azt farag magából, amit akar, azzal kefél, akivel akar, de egy dolog maradjon már meg, hogy a férfi férfi, a nő pedig nő. Ez biológia.
Azt meg végképp nem engedném, hogy akármilyen transz, de pöcse van, akkor a női mosdót használja.
Illetve a férfiból lett "nő" ne indulhasson nők között sportversenyeken. Ez nem gyűlölet, csak kicsit sérül az esélyegyenlőség.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Természetesen nekem is egyből a Brian élete jutott eszembe. Egy próféta, egy látnok az a film.
Majd az LMBTQ lobbi az elfogadás jegyében keresztre feszít érte, de én azt mondom, nem csak önállóan, de jelenleg segítséggel sem képes az ember nemet váltani. Kaphatsz cicit, tesztoszteront, levághatják a pöcsöd, vághatnak puncit, még lehet fel is áll majd, talán élvezed is (ezt nem tudom), de férfiból jelen állás szerint sosem lesz termékeny nő, és fordítva. Ezen akármilyen érzékenyítés meg lobbi sem segít, ez tény. Mint ahogy genderőzike sem leszel attól, hogy megnyesik a füled, és foltos bőrt operálnak rád. Ami majdnem az, az nem az.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Amúgy ha tippelnem kéne, a cikk alanya nem az értelmesebb néprétegből került ki. Ami persze jó így, a propagandának ő volt a célcsoportja, működik is. Bár én meg lehet a másik véglet vagyok, mert egész egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni azt a sok faszságot, amit pl. az Origo leír LMBTQ témában, hogy a skótoknál már 4 éves kortól el lehet kezdeni a nemváltást, meg az iskolában úgy hívatja magát, ahogy akarja, és a szülőnek ebbe beleszólása sincs, mert majd egy gyerek azt tesz magával, amit akar.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest