Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
válasz Pinyo16689 #16 üzenetére
Láttam, tetszik
Csak GARMIN árul olyan okos órát, amitől nem kapok röhögőgörcsöt, amikor az üzemidőt nézem. Mindezt korrekt tudás mellett. -
consono
nagyúr
Hát, legalább ők pár éve már az európai piacon is itt vannak, support is van...
A hardver meg biztosan valami OEM cucc, több ugyan ilyen is létezik(Remarkable 2, Onyx Boox Note Air 2, vagy akár a linuxos Pine Note), gondolom a Huawei csak ráteszi a saját szoftverét."Mechazilla has caught the booster."
-
Skynet258
veterán
válasz cinemazealot #3 üzenetére
Én nemrég vettem Onyx Boox Nova Air-t... eddig minőségi cucc kívül belül. Így annyira nem is dobtam hanyatt magam ettől a Huawei-től.
-
maczera
aktív tag
"A MatePad Paper 16-bites, ... amely 256 különböző árnyalatát tudja reprodukálni a szürkének"
Akárhogy számolom, ez csak 8 bites.
-
consono
nagyúr
Hát igen, a Remarkable 2, ami kb ugyan ez (lehet, hogy ugyan az a hardver?) 400 EUR, de hát az a Huawei-hez képest noname...
"Mechazilla has caught the booster."
-
veterán
Mindaddig rajongtam érte amíg az árát meg nem láttam.
duree54
-
consono
nagyúr
Kéne, iPad mellé
xsjado93: nekem színes e-inkes olvasóm van, nem venném meg még egyszer, nem tart ott a technológia még...
beno52: ezen ár én is gondolkodtam, tök logikus lenne pedig. Napfényben is tökéletesen látható lenne és az információ megjelenítéshez sem kell mindenáron a sok szín. Ja, meg a frissítés "lassúsága" sem lenne zavaró...
"Mechazilla has caught the booster."
-
beno52
tag
miért nem tesznek az okosórákba e-inket? Nem kellene egynapos üzemidőkkel bohóckodni...
-
festina
csendes tag
Azért van még ezen kívül is Androidos eInk tablet, persze többnyire az e-book olvasók között, azokon Play Store is van, bár valószínűleg gyengébbek.
-
senior tag
Ennyiért már igazán rakhattak volna bele színes kijelzőt, bár azzal meg lehet necces lett volna a magasabb képfrissítés elérése. Amúgy szimpi
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
cinemazealot
addikt
Sok-sok évvel ezelőtt szemeztem az Onyx márka e-ink kijelzős eszközeivel. A baj az volt, hogy a márka akkor (még?) noname volt, a termékeket (smartphone, tablet) pedig csak külföldi zug-shopokból vagy a noname gyártó használhatatlan honlapjáról lehetett volna megrendelni, gari/támogatás meg... hát ja. Vicces, hogy most egy már befutott márka találja fel ismét a spanyol viaszt. Kíváncsi vagyok, bejön-e nekik. Jó volna. Csak ugye az a fránya HMS...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez nekem tetszik! Mindig is imádtam a tollad gépeket.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Xiaomi Pad 6 8GB+256GB
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest