- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Igaz, hogy 4szerese egy CoD résznek, csak az a baj, hogy a CoD részek évente jönnek ki, nem 14 évente.

-
Findzs
addikt
-
Necroman_Mk2
őstag
Elsőre jól hangzik a 16-18 óra, csak ne legyen olyan vontatott, mint a Doom 3.
-
- = Zk = -
félisten
öcsémnek ez a játék akkora retro lesz, mint nekem a 3D
...16-18 uhr?.. gut. fain
.. -
szabod
senior tag
Na reméljük tényleg lesz 16-18 óra, és akkor megmutatják a többieknek, hogy lehet még hosszú játékokat csinálni

-
Huvi00
tag
-
Recon666
Közösségépítő
-
cszn
őstag
-
zoltanz
nagyúr
-
Recon666
Közösségépítő
-
Yutani
nagyúr
Pont tegnap beszéltünk róla a fórumon, hogy a Doom3 motoros Wolfi nem lett rossz, még ma is szépnek mondható. A PREY is jól sikerült ezzel a motorral, és a Quake 4 sem volt rossz. Szóval nem értem ezt az ellenségességet a Tech 4 motorral szemben!
Szerk: a Doom3 meg olyan, amilyen, én sem kedvelem, nem vagyok képes végigjátszani ma mai napig, pedig fenn van a gépemen. De ez nem szabad, hogy negatív ítéletet eredményezzen ugyanezen motorral készült más játékokra.
-
Huvi00
tag
Szerintem eszméletlen hülyeség volt tech 4 motort használni a továbbiakban undorítóan utálom sőt doom 3 is hátam közepére se kívánnám ezt korrekten megmondom .Eleinte azt hittem UT3 csinálják jobb lett volna de mégsem moddb írták. Nem vagyok grafika buzi de ezt a motort eszméletlenül rühellem .Persze ezzel nem mindenki ért egyet de ez van akiket ismerek az mind utálja és megvan rá okunk RTCW 2 rettenetesen elrontották.

-
Anubiss
tag
Grafika nem is annyira lényeges, mert néha az izgat a legkevésbé. Ha annyira bele tudom élni magamat, akkor nem izgat a grafika. Ez a fíling megvolt a Metro 2033-nál is meg a Stalkerban is!

-
mephi666
nagyúr
a system shock2 nekem sokadik végigjátszásra is adott 20-25 órát simán
(írta a tiszta játékidőt és onnan tudom... ebben nincs benne természetesen a halálozások/újratöltések miatt elvesztegetett idő)ui: egyébként bizakodó vagyok (már megint), mert ez elsősorban single player játék lesz és ezekből elég rövidek voltak az újabbak: avp, wolfenstein, call of juarez1-2, bioshock, stb... valami tartalmasabb szórakozásra vágyok... (ennek ellenére a felsorolt játékok közül néhány jól szórakoztatott, csak nekem rövid volt)
-
D1Rect
félisten
Ráértek.
év/óra playime
-
Воланд
titán
Nem lesz rossz, ha tényleg ennyi lesz a játékidő és nem abból fog állni, hogy egy-egy főellenséget 1-2 óráig kell lőni, mire feldobja a talpát.
-
cszn
őstag
Azt hiszem a Deus Ex első részét játszott végig kb ennyi idő alatt (először). Not baaad.

-
Addaminator
csendes tag
Remélem a játék minden várakozást felülmúl majd az egyedi Duke feeling-el. :-)
Szerintem sokan várjuk a játékot.
A 16-18 órányi játékidő csak arra enged következtetni, hogy sok munka volt benne. -
N€T0X|N
őstag
Gyorsan elment ez a tizeniksz év, most már ez a három hónap is menjen végre...
-
csepelball
tag
"azok a kibxxxxtt idegenek leszedték a gépemet. Nem volt elég a leckéből?"
Remélem itt is nagyot fog ütni mind az angol mind a magyar szöveg(már ha lesz).
A 3d óta nem kaptam olyan játékot, ami ennyire megfogott volna.Remény remény remény
-
Sontir Fel
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Mikor jön a kettő 2040? Azt már lehet nem érem meg.

-
Angel1981
veterán
Egy 13-14 éven át fejlesztett játék esetében miért kéne azon csodálkozni, hogy hosszú?

-
pmheros
őstag
remélem nem úgy lesz hogy 6 órányi a játékra és 10 órányi a főellenségre
-
Findzs
addikt
akkor ez a jáccó megéri majd az árát

várom várom -
mmdms
addikt
-
Hiftu
senior tag
Azért én kiváncsi lennék szegény Duke Nukem evoluciójára ebben az 5 nem kiadott játékban.
Lehet, hogy a 3.-ban féllábú volt és szoknyát hordott...
-
Morden24
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
tDr1v3r
veterán
Ez kb mennyire is igaz? ...
-
mmdms
addikt
14 éve fejlesztik, és csak 16-18 óra játékidő... a tesztelők hogy unhatják már.

-
GegeWarrior
senior tag
Igaza van, hogy ez sok Cod.nyi játékidő, és eddig úgy néz ki nagyot fog ütni. Akkor meg ennyi játékidő nagyooon FINCSI lesz. A Gearbox neve azért lehet garancia.(Merem remélni legalábbis.)
-
rt06
veterán
-
edward2
addikt
16-18 óra egy sima FPStől? O M G. remélem raktak bele anyagot rendesen...
-
Kirrr
aktív tag
-
kovsol
titán
multiplayer rész is lesz benne?
-
pschio
őstag
egyre kíváncsibb vagyok. remélem nem egy csalódás lesz a gamma.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)