Hirdetés

2023. január 27., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) DraXoN válasza angyalpc2 (#3) üzenetére


DraXoN
addikt

Valóban az az RCA rettenetes minőségű jelet ad ki magából.
Még egy ismerősömnek lett véve anno, de sose kapta meg (végül még se kellett neki és "nálamhagyta", vett egy nintendo mini-t amin csak HDMI kimenet volt, a TV-jülön meg csak 2 hdmi bemenet volt (egyiken BlueRay, másikon set-top-box), és akkor úgy gondolta mivel van még RCA bemenete a TV-jüknek majd állandóra beköti, de nem akart HDMI jel váltót berakni.
Azt volt vagy 30-40 nap mire megjött kínából az elosztó, közben vett másik TV-t, azt azon volt már 3 HDMI, de úgy idővel már csak rá volt dugva amíg egyszer takarításkor ki nem került onnan egy fiókba... azt se tudom mikor vették elő utóljára :DDD ...
Próbáltam másik kábellel, a box sajátjával is, meg annál (valószínű jobb minőségű) vastagabb, 2 végén zajszűrős kábellel, meg még egy rövidebb 3. kábellel amit találtam itthon (meg van még egy pár kábel elszorva, de a saját kábele másik TV-n jó, a másik 2 kábelről is tudom, hogy jók).

Volt anno próbálva rajta még a Horizon-t os UPC box is, HDMI-n az is ugyan ezt csinálta mint a vodafone-os doboz (csak hang szakadozva miközben a kép újra és újra kiírja a jel felbontást, csak ott a menüt se lehetett behozni).

De tényleg nem jött volna ki másik TV enniből 8500Ft az egész (kábeleim voltak az ilyen-olyan "kísérlethez")

Jelminőség romlás nem látszik. Szép a kép, nem zajos semennyire. (de 640x480 a panel felbontása mint kiderült nekem, így ha van is jelromlás nem tudja megmutatni).

Azon meg én is meglepődtem, hogy a készülék adatlapja elérhető a gyártó oldalán így 15év távlatában :DDD.

The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.