Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    nem igazán szerettem eddig sem a Tibi csokit, bár néhány kiadás (nem tudnék példát mondani) egész tűrhető volt - emlékeim szerint.

    az írásod mélyebb mondanivalójával viszont maximálisan egyetértek. én is szeretek nassolni, szeretem a hasamat. így engem is ért már nem egyszer kellemetlenség, amikor az addig teljes megelégedéssel fogyasztott finomság egyik napról a másikra gagyi lett...talán a leglátványosabban egy frissen nyílt látványpékséggel lehet szemléltetni a folyamatot. amikor megnyit, általában minden buciba tömve van a lekvár, a croissantból ömlik ki a csokipuding, a sajtos stanglin darabonként fél kiló aranybarnára sült trapista díszeleg...aztán eltelik egy-két hónap és azt veszed észre, hogy a buci már csak feleakkora, a croissantnak csak a két sarkában van cucc és a sajtot sem szórják már olyan bátran, mint korábban...persze az ár az emelkedik (jobb esetben ugyanannyi marad)
    mondjuk ez még mindig nem olyan vérlázító számomra, mint a 0,4-es sör...de az már más téma :DDD

    egyébként az Aldi féle csokoládék bármikor keresztbe lenyelik a Lidl csokikat. csak mondom... :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés