Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tök mindegy, hogy milyen konstrukcióban csinálod, nagyjából ezek a számok vannak (illetve csak ennél rosszabbak, mert itt nem számolgattam jelenértéket, kamatot meg ilyeneket). Ránéztem egy kalkulátoron, egy tizenötmilliós autó lízingeléséhez le kell rakni hárommilliót utána meg havi négyszázat három éven át vagy havi kettőötvenet öt éven át.
Az van, hogy ha tényleg havi hatszázat keresnél, akkor valószínűleg arra gondolnál, hogy érdemes lenne nem azonnal elverni a pénzedet (és ha mégis, akkor nem az összeset egyetlen dologra), hanem olyasvalamit venni belőle, ami tartja az értékét meg megtakarítani valamit, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest