Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tök mindegy, hogy milyen konstrukcióban csinálod, nagyjából ezek a számok vannak (illetve csak ennél rosszabbak, mert itt nem számolgattam jelenértéket, kamatot meg ilyeneket). Ránéztem egy kalkulátoron, egy tizenötmilliós autó lízingeléséhez le kell rakni hárommilliót utána meg havi négyszázat három éven át vagy havi kettőötvenet öt éven át.
Az van, hogy ha tényleg havi hatszázat keresnél, akkor valószínűleg arra gondolnál, hogy érdemes lenne nem azonnal elverni a pénzedet (és ha mégis, akkor nem az összeset egyetlen dologra), hanem olyasvalamit venni belőle, ami tartja az értékét meg megtakarítani valamit, ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest