- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
t72killer #62 üzenetére
Én nem betankolva is röhögtem, van fuvarozó ismerős bőven, mindig sorolta, hogy éppen kitömve xy cuccal megy ide és oda, van annyi liszt, cukor és egyéb pániktermék, mint az atom, csak mivel az emberek 40 kiló lisztet vesznek fejenként, szimplán nem tudnak elég gyorsan ennyit kivinni
Koliban megtanultunk fillérekből és kb. semmiből létezni, fura volt tarkopasz sorokat látni, de itt vége is volt. Ha akkora gatya a szitu, hogy rendesen pánikolós maga a kaja is, akkor úgyis mindegy, mert minden bedől jóval hamarabb.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
t72killer #56 üzenetére
Ezért mondom, hogy én láttam milyen az, amikor tényleg valaki komolyan gondolja a sztorit és 2-3 hetente 2 cekker a teljes bevásárlás. Az olyan kávéház, amit szerintem a legtöbb ember tényleg megsaccolni sem tudna.
Apróságokról, mint jég és egyéb állatokat érintő sztori nem is beszéltem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz
t72killer #54 üzenetére
Egy 365 napos évnek a felét ha megcsinálod önellátóra én már megsüvegellek
Minden lehet és mindent mindenhogyan, jelen formátumban ez nálam úgy nézne ki, hogy fele akkora fizura költözzek haza Pestről
Én ez kitáblázatoztam anno és TSZ szinten valóban működhetne egész jó hatásfokkal a sztori, de egyéniben katasztrófa.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz
t72killer #51 üzenetére
Lehet csalni, lehet egy rakat dolgot részben kiváltani és esetleg a környékbeli nagyobb-tömeges állattartóktól/zöldségtermelőktől beszerezni, de egy combos kert és mellé állatok és azoknak takarmány sajátban az konkrétan egy család melója. Nem ám 8 órás munka és akkor utána vagy előtte vagy hétvégén
Ebbe nőttem bele és hát az egy dolgozó embernek amit a nagyszüleim leműveltek fizikai képtelenség lenne.
-
Tikakukac
titán
Csak alapjáraton kezdtem kapargatni tavaly ezt a dolgot, mert amúgy föld, infrastruktúra és minden más az nekem családfából adódóan megvan, valami elképzelésem is van ebből fakadóan mi mivel jár, mennyi idő és pénz stb.
Aki ezt leírja, és teljesen komolyan gondolja itt és most ebben az országban, hogy tömegesen működne az khm. inkább kiszerkesztettem. És tényleg bocs, de ez így van.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Nagymuterrel szoktuk játszani az adok-kapok játékot, hogy akkor anno a háborúba mi volt és mi nem volt, úgyhogy ne elégedetlenkedjek. Én ugyanezt hozom fel neki, csak akkor, amikor valami szuper high-tech igénye lenne, hogy na, az meg most nincs
Más kérdés, hogy amúgy lehet élni 13 kamerás teló nélkül is, víz, kaja és levegő nélkül meg neccesen. Csak elég jól haladunk az utóbbi 3 kinyírása felé is,amj párás kissé.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tikakukac
titán
A kapitalizmus marhára nem hibátlan rendszer, de árubőség tekintetében sokszoros köröket ver rá más, valóságos rendszerekre. Az meg természetes, hogy a kapitalizmus nem képes felvenni a versenyt a fejekben megálmodott utópikus elképzelésekkel.
Jelen formátumában a kapitalizmus konkrétan azzal a kicsit sem fejekben megálmodott utópisztikus elképzeléssel sem tud mit kezdeni, hogy ne járjunk úgy, mint a 2067-ben a szerencsétlenekAmúgy szerintem nagyon középszerű film, de maga az alap az annyira mocskosul telitalálat és tűpontos párhuzam a valósággal, hogy azt el sem lehet mondani.
-
Tikakukac
titán
válasz
#56573440 #29 üzenetére
Ismerem a sztorit, ez adta a következő rúgást a right to repair mozgalomnak
Nagyon sok kérdést felvet a dolog és még annál sokkal többet fog a jövő.
Furcsa dolog, hogy erősen ebben a témában mozgok és dolgozom, ez a hobbim is és autóvásárlásnál 20 évnél fiatalabbat nem is akaródzik vennem, mert kívánom az analóg érzést minden területen
-
Tikakukac
titán
válasz
#56573440 #27 üzenetére
Ha akkore lenne a para, akkor 100%-ig biztos vagyok benne, hogy legálisan lehetne kiütni az adblue miatti nem elindulást/vészüzemet, mezőgazdiban ez egy szint fölött tutira megy távdiaggal.
Azt viszont bevallom én sem tudom az SCR-t mennyire öli meg, ha adblue nélkül szaladnak át rajta a gázok.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A legdurvább, hogy itt is magamból indultam ki és most jöttem rá, hogy amúgy tényleg fogalma sincs az embereknek arról, hogy a kamionok mellett nagyjából lassan minden modern dízel is kéri a pisit és, hogy amúgy mekkora brutális öldöklés és pánik van az autós boltokban és a piacon úgy általában is a magánszemélyek esetében jelenleg.
-
Tikakukac
titán
Itthon közel sincsenek annyira kitömve az emberek, mint a jobbléti helyeken. Itt már most alapvető élelmiszerek megvétele a probléma. Nem beszéltem még ezer másik olyan tételről ami pusztulat drága lett és sírok a boltban.
-
Tikakukac
titán
Marha cifra világ jön, különösen nálunk. Rohadt kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, de tippre nem az, hogy a magyar lesz a legmosolygósabb nép és minden iszonyatosan helyrerakódik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ChiphiányCellulózhiányMagnéziumhiányÜzemanyaghiányAdblue hiányÉpítőanyag-hiányMűtrágyahiányEgyesével sem annyira...