- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Miert bonyolitani a jelszo adatbazis adminisztraciojat, ha egy helyen is lehet tarolni, adminisztralni": ez egy jó gondolat, már csak azt kellene belátni, hogy az ldap nem felel meg ennek a kritériumnak. Ügyfél adatot muszáj tárolni, ha másért nem, azért, mert törvény kötelez rá. Tehát lesz egy sql adatbázisod. akkor minek mellé még egy "adatbáziskezelő", ha szerinted is egy helyen kell tárolni mindent?
"Megmondanad, hogy mekkora meretu szolgaltatonak dolgozol?" nem, két ok miatt.
- amit tudok, nem csak ott szedtem fel, ahol most dolgozom
- ha el kell döntenem, hogy hülyének nézz vagy ennek elkerülése céljából felfedem a kilétem, akkor a nézz hülyének pontot választom."Meg kellene erteni, hogy egy meret felett (es a digi mar elerte ezt reg) ezek a technologiak tobb idot es penzt sporolnak, mint amennyit az uzemeltetesuk elvisz.": ez a fajta érvelés lepereg rólam. miért kellene bármit is megérteni bemondásra? én azt tapasztaltam, hogy a túlbonyolítás mindig bajt hoz, aminek pazarlás is a vége (meg ügyfél elégedetlenség, stb). láttam szakértők által megtervezett kábeltv-s szolgáltatót is, akik minden modern technológiát beleraktak. sose működött rendesen. a háromnegyedét kidobtam és nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Második bétánál jár a One UI 8
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mobil flották
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest