Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát...én egy 1.3as "ferdehátú" Swift-en tanultam vezetni. Gyárilag "fullextrás" volt, légkondi, két légzsák, elektromos ablak. Igaz, szervó és ABS nem volt, nem is nagyon hiányzott. Jól ment. Persze mikor nyáron öten mentünk vele, és ment a légkondi, azért meg kellett gondolni, hogy mit kezdek el előzni. Ezért volt az, hogy az oktató inkább az orosz módszert használta, mint a klímát. Barátnőméknak van egy 12éves Swiftjük, már a Sedan kivitel. Na az megy. Van rajta egy sportdob, amitől olyan mély morgó hangja lett (nem ez a kifúrt dobhang, ami manapság oly menő). Én szeretem.
És hogy a bejegyzés végén feltett kérdésre válaszoljak: én tudok. Négyütemű Trabant. 4000 pénz volt a komplett szett, előre-hátra.
Az én álmom egy Fiat Grande Punto. Abból is az 1.3JTD. Nagyon keveset eszik, és megy, de nagyon. Viszont ugye dízeles, egyrészt ennek köszönheti az alacsony fogyasztást is.
Vagy egy Peugeto 107. De inkább a Punto, az nem olyan kicsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest