Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, csak ha már tuningról beszélünk tudod, hogy hajthatatlan vagyok
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni..."Az 50e-es ár sztem túl alacsony" most akkor ezt olcsonak tartod? v én nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VHS digitalizálás
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni...