- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
volt pár DOA (dead on arrival) darab. menni mentek általában, csak memteszt hibásak voltak (debug szempontból ez kellemeltenebb)
nálam egy DBTs 2x2es pár megy egy korábbi 2x2 modullal, 25% tuningon, 1.92őn (jobb a békesség négy 2gigás mempárral), stabilan. úgy, hogy árban valahol félúton helyezkedtek el a kingmax és "tuning"ramok között. a teljesítményük szerintem magáért beszél
más: tesztért köszönet.
LackoMester: szép meg jó a Dominator, csak amikor én az első kitemet vettem, akkor az 1066cl5 2x1es Dominator drágább volt (42k), mint a 2x2es 1066cl5 Reaper (41k) és másfél annyiba került, mint a 800cl5ös 2x2es BD (27k). tuning rekordokat döntögetni akkoriban jó volt (memória is akadályozhatott az FSB miatt), de egyébként pofátlanul drága volt a gyakorlati életben nehezen kiaknázható előnyért
-
Mindhárom típus dobozán megtalálható a DBT matrica, ami a modulok előtesztelt állapotára utal. A DBT, azaz Die-hard, Burn-in technológia gyakorlatilag egy stressztesztelő eljárást takar, amelynek során a modulokat 24 órán keresztül 100 °C-os hőmérsékleten és megemelt feszültségen üzemeltetik. Amelyik modul túléli a tesztet, az megkapja a DBT matricát, tehát biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és megbízható memóriakitet tartunk a kezünkben.
Hát nem tudom, nekem nem nagyon lenne bizodalmam egy ilyen cucchoz, aminek ennyi mindent ki kellett bírnia már a boltba kerülés előtt. Mi van, ha pont emiatt döglik be néhány nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest