Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó átirat pld a Zandronum is, már hardveres 3D API- kal. Rengeteg beállítási lehetőség a hangra is, meg akár FHD felbontás. Hasonló mint a ZDoom, csak még tovább fejlesztve.
(#9) Fred23, (#13) Yutani : már elkezdtem a teszteket, több proci végigmérve, elrakva, sok idő lenne visszarakni, belőni+új teszt. 3DM2001/99, Quake1-2- őt választottam, így D3D és OGL is lesz. Mivel a video végig fixen 9800Pro lesz, a Glide kiesik. Valamint a lapot is kímélném, mert sok procihoz kell még nyitni/zárni a Socketet, +hűtő felrakás-levétel.
-
DarthSun köré gyűlnek a retrózgatós arcok, ennyi a magyarázat.
De már elkezdtem csökkenteni az ilyen irányú idő-adagom, mert az elmúlt 2,5 hónapban csak 5* kapcsoltam be a modern otthoni gépem, ami viszont elég ciki, mert akkor le se kellett volna cserélnem a "régi" i5-6500-ast.
Nem szeretem a pénzkidobásos dolgokat, ha valamit veszek, akkor használjam... -
törölt tag
Jogos, amit írtam és jelenteni akar, az hogy maga a motor nem érdekelt abban milyen kártya van benn mert mindent a proci számol ha jól sejtem.
Pont a pre 3dfx korszakban volt az hogy a felbontás a memória mérettől függőt, mert a grafikus vezérlő mint egy D/A működött, vagyis a memóriából amit kiolvasott az került a képernyőre, a memóriába meg a proci írta amit kiszámolt. A grafikus vezérlő sebessége meg ugye exponenciálisan kellett, hogy növekedjen, hogy legyen elég ideje kitolni ami a memóriában van. Vagyis a Doom motor kiszámolta 640X480 ban a képernyő tartalmat, amit egy 1024X768 ra méretezett kártya rakott ki a képernyőre, vagyis töredéke volt felhasználva a Grafikus vezérlőnek az idejéből => gyorsabb. Amikor eljutottunk egy bizonyos szintre akkor a tényleges késléletétese a 2d/3d kártyának ami számít semmi más, vagyis nem a számítási teljesítménye. Szerintem ezt mutatja a teszt.
Persze a tévedés jogát fenntartom
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De már elkezdtem csökkenteni az ilyen irányú idő-adagom, mert az elmúlt 2,5 hónapban csak 5* kapcsoltam be a modern otthoni gépem, ami viszont elég ciki, mert akkor le se kellett volna cserélnem a "régi" i5-6500-ast.
Nem szeretem a pénzkidobásos dolgokat, ha valamit veszek, akkor használjam...