Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szerintem meg te veszed túl könnyelműen az egészet.
A cic oldal tartalmazza a hivatalos utakat. Ettől való eltérést még sehol se ajánlottak. Véletlenül se.
Ennél még az is reálisabban hangzik, amit Bubee82 írt pár hsz-szel korábban. Hogy első körben Anglia. Oda egyszerűbb kijutni lévén Eu-s ország. Onnan már könnyebb lenne mozdulni.És igen a 99% körüli biztosság fontos. Ugyanis ha az én fizetésem kiesik akkor az asszony 60 ezer forintos gyeséből (vagy gyed?) meg a 12 ezer forintos családi pótlékból nem tudnának megélni. Történetesen ez még a hitel + rezsire se lenne elég (igazából ha a rendes fizetését kapná, az se lenne mindenre elég). Ezért az a megoldás, hogy előre kimegyek egyedül, csak akkor működhet ha szintén már lenne fix munkahely olyan fizetéssel amiből legalább havi 120-140k-t tudnék hazaküldeni az ottani megélhetés mellett. No de ha ez meglenne akkor már eleve nem lenne semmi gond, hiszen a cic szerint ha nekem ez megvan akkor a legszűkebb családot vihetem magammal.
Komolyan azt hiszed, hogy nem néztem utána eléggé?
Hogy nem kérdeztem meg egy rakás olyan embert a témával kapcsolatban akik már kint élnek? Ennyire ne nézz le.
Az rendben van, hogy túlontúl biztosra akarok menni. De mint írtam nem véletlenül. Hiszen ha kimegyek és mégse jön össze, akkor otthon a család könnyen az utcára kerülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azt hiszem nem megszokott dolog tőlem az érzelmekkel átitatott ömlengés. Legalábbis remélem, hogy nem.Most viszont...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest