Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Lauda #52 üzenetére

Szerintem meg te veszed túl könnyelműen az egészet.
    A cic oldal tartalmazza a hivatalos utakat. Ettől való eltérést még sehol se ajánlottak. Véletlenül se.
    Ennél még az is reálisabban hangzik, amit Bubee82 írt pár hsz-szel korábban. Hogy első körben Anglia. Oda egyszerűbb kijutni lévén Eu-s ország. Onnan már könnyebb lenne mozdulni.

És igen a 99% körüli biztosság fontos. Ugyanis ha az én fizetésem kiesik akkor az asszony 60 ezer forintos gyeséből (vagy gyed?) meg a 12 ezer forintos családi pótlékból nem tudnának megélni. Történetesen ez még a hitel + rezsire se lenne elég (igazából ha a rendes fizetését kapná, az se lenne mindenre elég). Ezért az a megoldás, hogy előre kimegyek egyedül, csak akkor működhet ha szintén már lenne fix munkahely olyan fizetéssel amiből legalább havi 120-140k-t tudnék hazaküldeni az ottani megélhetés mellett. No de ha ez meglenne akkor már eleve nem lenne semmi gond, hiszen a cic szerint ha nekem ez megvan akkor a legszűkebb családot vihetem magammal.

Komolyan azt hiszed, hogy nem néztem utána eléggé? :) Hogy nem kérdeztem meg egy rakás olyan embert a témával kapcsolatban akik már kint élnek? Ennyire ne nézz le. :) Az rendben van, hogy túlontúl biztosra akarok menni. De mint írtam nem véletlenül. Hiszen ha kimegyek és mégse jön össze, akkor otthon a család könnyen az utcára kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák